Back

ⓘ Langkaplancar, Pangandaran




                                     

ⓘ Langkaplancar, Pangandaran

KAbupaten Pangandaran Selatan Sekeudeung Deui Ngadeg

jalan ka daréah kacamatan Langkaplancar butut. salian ti éta ogé daerah Langkaplancar kurang di perhatikeun ku pamaréntah Kabupatén Pangandaran.Terutama dina widang pemwangunan. Masyarakat Langkaplancar salila ieu ngan ngandelkeun modal sorangan pikeun ngawangun kacamatan Langkaplancar supaya leuwih pantes jeung tugenah. Padahal heunteu saeutik pemasukan pendapatan kabupatén Pangandaran ti daerah Langkaplancar. terutama tina hasil leuweung, mangrupa tina kai atawa hoe. Ayeuna mah Masyarakat Langkaplancar geus mimiti berontak ka Pamaréntah kabupatén Pangandaran, kumaksud hayang ngadirikeun kabupatén anyar. Kabupatén Pangandaran Selatan anu keur mimiti dirintis ku Masyarakat Pangandaran Selatan nyaéta nyangkup wilayah Langkaplancar, Cigugur, PArigi, Kalipucang, Pangandaran Jeung Sidamulih. Masyarakat Daerah Pangandaran Selatan ayeuna geus mimiti ngayakeun gempunganpiekun ngarintis kabupatén Pangandaran selatan anu sakeudeung deui bakal ngadeg

Hidup Pangandaran Selatan.

                                     
  • Cigugur Cijulang Cimerak Kalipucang Langkaplancar Mangunjaya Padaherang Pangandaran Parigi Sidamulih Basisir Pangandaran Undang - undang Dasar Negara Kesatuan
  • Pangandaran nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • wisata nu aya di Kabupatén Pangandaran Propinsi Jawa Kulon, pernahna aya Dusun Cimanggu, Désa Cimanggu, Kecamatan Langkaplancar tempat ieu miboga pamandangan
  • Padahérang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Kacamatan Padaherang mangrupa kacamatan nu geus deukeut ka
  • Sidamulih nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Citakan: Sidamulih, Pangandaran
  • nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kacamatan ieu rencanana bakal jadi puser dayeuhna Kabupatén Pangandaran
  • Mangunjaya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Data BPS Jawa Barat Citakan: Mangunjaya, Pangandaran

Users also searched:

...