Back

ⓘ Cikarang Kulon, Bekasi




                                     

ⓘ Cikarang Kulon, Bekasi

Cikarang Barat nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cikarang Barat wawatesan jeung Cibitung. Di Cikarang Barat loba pabrik ngadeg, nu ku sabab éta loba karyawan ti sababaraha wilayah di Indonésia aya tur dumuk di wewengkon ieu. Kawasan Industri MM2100 aya di wewengkon ieu.

Ku sabab lobana pendatang di wewengkon ieu, di Cikarang Barat loba diséwakeun imah kos jeung kontrakan pikeun para karyawan. Sajaba ti éta, bisnis perumahan nu nyadiakeun imah ogé kacida payuna di dieu.

                                     
  • Cabangbungin nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Kulon Indonésia.
  • Muaragembong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Kulon Indonésia.
  • Blue Line Bekasi branch jurusan Jakarta Kota liwat Manggarai liwat Pasar Senén Cikarang branch jurusan Jakarta Kota jeung jurusan Cikarang liwat Manggarai
  • Pakenjeng, Kabupatén Garut Jatiwangi, Cikarang Barat, Bekasi hiji désa di Kacamatan Cikarang Barat, Kabupatén Bekasi Jatiwangi, Jatisari, Karawang, hiji
  • odetabek - tak - berakhir - di - stasiun - bekasi Diakses pada 2018 - 11 - 24 Liputan6.com. KRL Beroperasi dari Stasiun Cikarang Mulai 8 Oktober 2017 liputan6.com
  • Babelan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Kulon Indonésia.
  • Cibarusah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Kulon Indonésia.
  • péron pulo. Blue Line Bekasi branch jurusan Jakarta Kota jeung jurusan Bekasi liwat Manggarai liwat Pasar Senén Cikarang branch jurusan Jakarta
  • péron pulo. Blue Line Bekasi branch jurusan Jakarta Kota jeung jurusan Bekasi liwat Manggarai liwat Pasar Senén Cikarang branch jurusan Jakarta
  • Timur jeung Jawa Kulon Kota Bekasi Kabupatén Bekasi jeung Kabupatén Karawang Jalur ieu geus diéléktrifikasi nepi ka Cikarang Jalur ieu mangrupa
  • Tambelang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Users also searched:

...
...
...