Back

ⓘ Cibitung, Bekasi




Cibitung, Bekasi
                                     

ⓘ Cibitung, Bekasi

Cibitung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Cibitung aya di antara Tambun jeung Cikarang. Di Cibitung loba pabrik ngadeg, nu ku sabab éta loba karyawan ti sababaraha wilayah di Indonésia aya tur dumuk di wewengkon ieu.

Ku sabab lobana pendatang di wewengkon ieu, di Cibitung loba diséwakeun imah kos jeung kontrakan pikeun para karyawan. Sajaba ti éta, bisnis perumahan nu nyadiakeun imah ogé kacida payuna di dieu.

                                     

1. Angkutan umum

  • Mayasari Bakti AC122 patas ka Senen via Cibitung - Prumpung - Stasiun Jatinegara - Salemba
  • Koasi Kab. Bekasi K36 ka Bekasi via Tambun - Bulak Kapal
  • Koasi Kab. Bekasi K36A Cikarang-Cibeel via Cibitung
  • Maya Raya patas ka Tanjung Priok via Cibitung - Podomoro
  • Koasi Kab. Bekasi K39C Cikarang-Graha Prima via Cibitung
  • Mayasari Bakti P9BC patas ka Kampung Rambutan via Cibitung - UKI - Ps. Rebo
  • APTB Transjakarta 14 ka Kalideres via Cibitung - Koridor 9 - Koridor 3
  • Koasi Kab. Bekasi K32A Cikarang-MM 2100 via Cibitung
  • Mayasari Bakti P9BC patas ka Kampung Rambutan via Cibitung - Tol Cikunir - Ps. Rebo - Ceger
  • Koasi Kab. Bekasi K61 ka Delta Mas
                                     
  • Cikarang Kidul nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Citakan: Cikarang Kidul, Bekasi
  • Cabangbungin nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Tambelang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Kedungwaringin nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Muaragembong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Cikarang Wétan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Tambun Selatan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Tambun Utara nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Stasion Bekasi Timur Lokasi di Kota Bekasi Stasion Bekasi Timur BKST Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘ ᮊᮞ ᮒ ᮙ nyaéta stasion karéta api kelas III leutik

Users also searched:

...
...
...