Back

ⓘ Jonggol, Bogor




Jonggol, Bogor
                                     

ⓘ Jonggol, Bogor

Posisi géografis Jonggol aya di perbatasan tilu kabupatén nyaéta kabupatén Bogor, kabupatén Cianjur Sareng kabupatén Bekasi. Jaraknna nu kira-kira mung 70 km ti Jakarta ngajadikeun ieu tempat strategis. Malah mah di jaman présidén Suharto kungsi bade di damel pusat pemerintahan gegentos Jakarta, mung teu cios ti saprak reformasi gumelar.

                                     

1. Transportasi

Jonggol diliwatan ku jalan alternatif ti Jakarta ka Bandung. Saméméh dibukana Jalan Tol Cipularang, Jonggol mangrupa jalur alternatif nu dipilih pikeun nyingkahan macétna jalan Puncak, utamana dina usum liburan atawa poé Saptu jeung Minggu.

                                     
  • SMAS PGRI Jonggol nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor Alamat lengkepna di Jl. M. Bakri Kaum Jonggol Kalurahan Désa Singajaya
  • Weninggalih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jonggol Kabupatén Bogor Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jonggol Kabupatén Bogor Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Sukasirna nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jonggol Kabupatén Bogor Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Sirnagalih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jonggol Kabupatén Bogor Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • SMAN 1 Jonggol nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor Alamat lengkepna di Jl. Sukasirna Jonggol No. 36, Kalurahan Désa Sukasirna
  • Jonggol nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor Alamat lengkepna di Jl. Baru Menan, Kalurahan Désa Sukamaju Kacamatan Jonggol
  • anu aya di Kabupatén Bogor Alamat lengkepna di Jl. Haur Kuning Jonggol Kalurahan Désa Jonggol Kacamatan Jonggol Kabupatén Bogor Jawa Kulon kalawan
  • aya di Kabupatén Bogor Alamat lengkepna di Jl. Raya Jonggol Cibucil, Kalurahan Désa Suka manah Kacamatan Jonggol Kabupatén Bogor Jawa Kulon kalawan
  • anu aya di Kabupatén Bogor Alamat lengkepna di Perum Citra Indah Jonggol Kalurahan Désa Sukamaju Kacamatan Jonggol Kabupatén Bogor Jawa Kulon kalawan
  • aya di Kabupatén Bogor Alamat lengkepna di Jl. Raya Jonggol Kp. Cibucil, Kalurahan Désa Suka manah Kacamatan Jonggol Kabupatén Bogor Jawa Kulon kalawan

Users also searched:

...
...
...