Back

ⓘ Sucinaraja, Garut




                                     

ⓘ Sucinaraja, Garut

Sucinaraja nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Sucinaraja saenyana téh masyarakatna daraekan. Dina palawija, dina panyawahanna, komo rek dina pangajianna. Kitu deui barudak pamuda jeung pemudi na aktip pisan dina sagala hal kagiatan.

Sucinaraja geus aya dina kompas nasional atawa internasional dina widang seni bela diri penca silat. Ka Eropa jeung ka Asia ogé pamuda Sucinaraja tos nepi kadinya. Tapi kadang ogé pamaréntah satempat sok rada ngamomorekeun kagiatan pamuda-pamudi di Sucinaraja. Kanggo ngemutan panyungkeun ti pamuda anu ngamumule seni penca silat, hoyong gaduh padepokan penca silat, kanggo kader-kader nuluykeun perjuangan kolot-kolot nu baheula. Teu kedah diemutan wungkul tapi kedah ngadeg tur seseg weweg aya jleg padepokan.

                                     
  • di Kabupatén Garut Alamat lengkepna di Koropéak No. 771 Sucinaraja Kalurahan Désa Tegalpanjang Kacamatan Sucinaraja Kabupatén Garut Jawa Kulon kalawan
  • Kabupatén Garut. Alamat lengkepna di Jl. Panyeredan, Kalurahan Désa Sukaratu Kacamatan Sucinaraja Kabupatén Garut Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20257268.
  • lengkepna di Jl. Kmp Tegal Panjang Rt 01 Rw 16, Kalurahan Désa Tegalpanjang Kacamatan Sucinaraja Kabupatén Garut Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20209351.
  • Garut nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Singajaya Sucinaraja Sukaresmi Sukawening Talégong Tarogong Kalér Tarogong Kidul Wanaraja Dumasar topologina, Garut dibagi jadi dua wilayah: Garut Kalér nu
  • Pakenjeng nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Cisompét nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Talégong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Cigedug nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Users also searched:

...