Back

ⓘ Argapura, Majalengka




                                     

ⓘ Argapura, Majalengka

Di handap ieu daptar Kalurahan atawa désa nu aya di Kacamatan Argapura:

  • kalurahan/désa Sukasari Kaler Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Haurséah Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Cikaracak Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Sadasari Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Tejamulya Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Argalingga Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Sagara Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Sukasari Kidul Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Mekarwangi Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Cibunut Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Argamukti Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Sukadana Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Gunungwangi Kodepos: 45462
  • kalurahan/désa Heubeulisuk Kodepos: 45462
                                     
  • Sukasari Kidul nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Argapura Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Sukasari Kalér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Argapura Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Argamukti Kacamatan Argapura Curug Sawer : Désa Argamukti Kacamatan Argapura Curug Sempong : Désa Sidamukti Kacamtan Majalengka Curug Tonjong : Désa
  • Majalengka nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Barat Indonésia. Kacamatan Majalengka kabagi kana 14 désa kalurahan
  • Malausma nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Citakan: Malausma, Majalengka
  • Sukahaji nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Babakan Manjeti Bayureja Candrajaya Cikalong Cikeusik Cikoneng
  • Maja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Kacamatan Maja ngawengku 17 désa, nyaéta: Cihaur Wanahayu Cengal
  • Jatiwangi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Rajagaluh nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Jatitujuh nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Palasah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Kertajati nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Users also searched:

...
...
...