Back

ⓘ Kota Dépok



Kota Dépok
                                     

ⓘ Kota Dépok

Kota Dépok nyaéta hiji kota di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Kota ieu aya di kiduleun Jakarta, nyaéta antara Jakarta-Bogor.

Dépok baheulana mangrupa kota kacamatan di wilayah Kabupatén Bogor, nu saterusna meunangkeun status kota administratif dina taun 1982. Ti mimiti 20 April 1999, Dépok ditetepkeun jadi kotamadya ayeuna: kota nu misah ti Kabupatén Bogor. Kota Dépok kawengku ku 6 kacamatan, nu dibagi deui kana sababaraha kalurahan.

Dépok mangrupa kota pangrojong Jakarta. Nalika jadi kota administratif dina taun 1982, pangeusina ukur 240.000 jiwa, tapi nalika jadi kotamadya dina taun 1999 pangeusina jadi 1.2 yuta jiwa 2.330.333 jalma 2018). Universitas Indonésia kajaba Jurusan Kadokteran Umum aya di wilayah Kota Dépok.

                                     

1. Walikota

  • Mohammad Idris 2015-sekarang
  • M. I. Tamdjid 1984-1988
  • Badrul Kamal 1997-2005
  • Nur Mahmudi Ismail 2005-2010; 2010-2015
  • Sofyan Safari Hamim 1992-1996
  • Abdul Wachyan 1988-1991
  • Moch. Rukasah Suradimadja 1982-1984
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →