Back

ⓘ SMP Negeri 2 Kotabaru




SMP Negeri 2 Kotabaru
                                     

ⓘ SMP Negeri 2 Kotabaru

SMP Negeri 2 Kotabaru nyaéta salah sahiji Sekolah Menengah Pertama nu aya di Kabupaten Karawang, Jawa Barat. Awalna sakola ngaran sakola ieu SLTP Negeri 3 Cikampek. Namun ku sabab pamekaran wilayah, sakola ieu kaasup ka dayeuh Kotabaru, Karawang, sacara otomatis ngaran sakolaan ieu jadi SMP Negeri 2 Kotabaru.

                                     

1. Pasilitas

SMP Negeri 2 Kotabaru mibanda rupa-rupa pasilitas pikeun ngadukung prosés ngajar-diajar, nyaéta:

  • Kantin
  • Toilet
  • Ruang guru
  • Mushalla
  • Laboratorium Biokimia
  • Ruang kesenian
  • Perpustakaan
  • Laboratorium Bahasa
  • Kelas
  • Tempat parkir
  • Ruang Tata Usaha
  • Laboratorium Komputer
  • Lapangan
  • Unit Kesehatan Sekolah UKS
                                     

2. Budaya

  • Razia berkala ku OSIS.
  • Unggal poé Senén jeung Salasa nganggo saragam putih-biru, poé Rebo jeung Kemis nganggo saragam batik-biru jeung poé Jumaah maké saragam cokelat.
  • Unggal poé Senén ogé diayakeun upacara bendera
                                     

3. Kaorganisasian

SMP Negeri 2 Kotabaru mibanda rupa-rupa kaorganisasian pikeun ngembangkeun bakat siswa-siswana, nyaéta:

  • Voli
  • Baca-tulis Al Quran
  • Organisasi Siswa Intra Sekolah OSIS
  • Palang Mérah Remaja PMR
  • Basket
  • Seni Sastra Bahasa Indonesia
  • Ékstrakulikulér
  • Vokal grup
  • Futsal
  • Praja Muda Karana Pramuka.
  • Élmu komputer
  • Marching band
  • Marawis
  • Karate
                                     
  • CIKAMPEK 2. SMP NEGERI 2 CIKAMPEK 3. SMP NEGERI 1 KOTABARU 4. SMP NEGERI 2 KOTABARU DUKOBAR 5. SMP NEGERI 3 KOTABARU 6. SMP NEGERI 4 KOTABARU PAKOT Daptar

Users also searched:

...