Back

ⓘ Karéta api Fajar jeung Senja Utama Solo



Karéta api Fajar jeung Senja Utama Solo
                                     

ⓘ Karéta api Fajar jeung Senja Utama Solo

Karéta api Fajar jeung Senja Utama Solo nyaéta Kelas Éksekutip jeung Ékonomi Prémium berbodi Stainless Steel anu dioperasikeun ku PT Kereta Api Indonesia Daop VI Yogyakarta di pulo Jawa ruteu Solo Balapan-Pasar Senén. Ti tanggal 1 Désémber 2019 Karéta api Senja Utama Solo ti Jakarta robah jadwalna ti nu asalna berangkat péuting jadi isuk-isuk jeung ngaranna ogé robah jadi Fajar Utama Solo. Lamun ti Solo jadwalna mah tetep berangkatna soré.

                                     

1. Insidén

  • Dina tanggal 23 Januari 2014, karéta api Senja Utama Solo nabrak pelajar SMA Negeri 1 Gamping di palintasan Gamping, Sleman. Dicaritakeun pas palang nutup, karéta api Prambanan Éksprés ngaliwat. saenggeus palang kabuka, aya ti arah kulon. Aya error dinq palangna anu otomatis. Akibatna opat urang téwas nyaéta Gitri Yudha Widada 17, urang Balecatur Sleman, Latifah Sylfia Erpriliani 16 urang Godean, Sleman, duanana siswa SMAN 1 Gamping, jeung Sumardi 57 urang Kanoman Gamping jeung Suparwanto 41.
                                     

2. Rangkéan

Dina hiji rangkéanna, karéta api Senja Utama Solo mawa karéta pembangkit P, 4 karéta éksekutip K1, karéta makan M1, jeung 4 karéta ékonomi prémium K3. Sakabéh rangkéanna mangrupa rangkéan stainless steel, jeung kadang tukeuran rangkéanna jeung KA Lodaya.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →