Back

ⓘ Karéta api Majapahit



Karéta api Majapahit
                                     

ⓘ Karéta api Majapahit

Karéta api Majapahit nyaéta karéta api kelas ékonomi AC plus non-PSO anu ngalayanan rute Stasion Malang - Stasion Semarang Tawang - Stasion Pasar Senén.

Karéta ieu mimiti dioperasikeun ti taun 2009 minangka Karéta api Senja Kediri kelas bisnis, tuluy dibuka deui ti taun 2012 minangka Karéta api Majapahit.

Karéta ieu unggal poéna mawa 6-8 karéta ékonomi K3, 1 karéta makan pembangkit, jeung 1 karéta bahasi B.

Karéta api Majapahit eureun di Stasion Kepanjén, Stasion Blitar, Stasion Tulungagung, Stasion Kediri, Stasion Kertosono, Stasion Madiun, Stasion Barat, Stasion Paron, Stasion Walikukun, Stasion Kebonromo, Stasion Sragén, Stasion Solo Jebres, Stasion Semarang Tawang, Stasion Pekalongan, Stasion Tegal, Stasion Cirebon Prujakan, Stasion Jatinegara, jeung Stasion Pasar Senén.

Karéta api Majapahit diberangkatkeun ti Malang peuting, nepi ti Pasar Senén isuk-isuk jeung sabalikna. Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →