Back

ⓘ Karéta api Sawunggalih



Karéta api Sawunggalih
                                     

ⓘ Karéta api Sawunggalih

Karéta api Sawunggalih nyaéta karéta api kelas éksekutip-prémium atawa Full Bisnis AC dina layanan karéta tambahan anu ngalayanan rute Stasion Kutoarjo - Stasion Pasar Senén. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi V Purwokerto.

                                     

1. Spésifikasi karéta

Sawunggalih nu maké Stainless Steel

  • 1 karéta makan M1 18 KTA
  • Lokomotip CC206
  • 2 karéta éksekutip K1 18 KTA
  • 1 karéta pembangkit P 18 KTA
  • 6 karéta ékonomi prémium K3 18 KTA
Sawunggalih Utama Bisnis tuluy keur Layanan Tambahan
  • 6-7 karéta bisnis K2 KTA
  • 1 karéta makan pembangkit KMP2/KMP3
  • Lokomotip CC201, CC 203 atawa CC 206
                                     

2. Stasion nu dilayanan

  • Stasion Jatinegara
  • Stasion Gombong
  • Stasion Karanganyar
  • Stasion Cirebon
  • Stasion Pasar Senén
  • Stasion Purwokerto
  • Stasion Kebumén
  • Stasion Kutoarjo
  • Stasion Kroya
                                     

3. Jadwal

Karéta api Sawunggalih dijalankeun 4 kali dina sapoé, beurang jeung peuting. Karéta anu indit ti Pasar Senén peuting jeung ti Kutoarjo isuk-isuk, éta karéta campuran. Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →