Back

ⓘ Karéta api Tegal Éksprés



Karéta api Tegal Éksprés
                                     

ⓘ Karéta api Tegal Éksprés

Karéta api Tegal Éksprés nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Tegal - Stasion Pasar Senén. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta. Karéta ieu ngagunakeun rangkéan Karéta api Progo. Karéta ieu diluncurkeun dina tanggal 1 Agustus 2013. Tarip jauh deukeut nyaéta Rp. 49.000

                                     

1. Stasion nu dilayanan

  • Stasion Babakan
  • Stasion Pegadénbaru
  • Stasion Tegal
  • Stasion Cirebon Prujakan
  • Stasion Cikampék
  • Stasion Brebes
  • Stasion Jatibarang
  • Stasion Pasar Senén
  • Stasion Arjawinangun
  • Stasion Jatinegara
  • Stasion Haurgeulis
                                     

2. Jadwal

Karéta api Tegal Éksprés indit ti Tegal soré, nepi di Pasar Senén peuting, tuluy indit deui ti Pasar Senén isuk-isuk, nepi di Tegal beurang. Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →