Back

ⓘ Karéta api Bengawan



Karéta api Bengawan
                                     

ⓘ Karéta api Bengawan

Karéta api Bengawan nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan ruteu Stasion Purwosari - Stasion Pasar Senén. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VI Yogyakarta.

                                     

1. Stasion nu dilayanan

  • Stasion Wates
  • Stasion Ijo ngan KA 306 wungkul
  • Stasion Purwosari
  • Stasion Purwokerto
  • Stasion Pasar Senén
  • Stasion Klatén
  • Stasion Bekasi ngan KA 305 wungkul
  • Stasion Kebumen
  • Stasion Jatinegara ngan KA 305 wungkul
  • Stasion Kutoarjo
  • Stasion Lempuyangan
  • Stasion Gombong
  • Stasion Cirebon Prujakan
  • Stasion Sruweng ngan KA 306 wungkul
  • Stasion Wonosari ngan KA 305 wungkul
                                     

2. Jadwal

Karéta api Bengawan indit ti Stasion Purwosari peuting, sedengkeun lamun ti Stasion Pasar Senén mah inditna isuk. Médalna GAPEKA 2019 ieu, aya pola rangkéan. Bengawan bisa dipake kalawan KA Matarmaja. Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →