Back

ⓘ Karéta api Kalimaya



                                     

ⓘ Karéta api Kalimaya

Karéta api Kalimaya nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Tanah Abang - Stasion Merak. Ngaran "kalimaya" dicokot tina ngaran batu akik anu kasohor di Banten. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta.

                                     

1. Jadwww.

Karéta api Kalimaya dijalankeun 4 kali dina sapoé, isuk-isuk jeung soré rutena nepi ka Merak, sedengkeun upama beurang mah rute na dipotong nepi ka Rangkasbitung. Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →