Back

ⓘ Karéta api éksekutip




Karéta api éksekutip
                                     

ⓘ Karéta api éksekutip

Karéta api éksekutip nyaéta kelas karéta api pangluhurna di Indonésia. Dina hiji karéta kelas éksekutip, ngan ngawengku 50 tempat diuk, leuwih saeutik tibatan kelas bisnis anu 64 tempat diuk, atawa kelas ékonomi anu 80 atawa 106 tempat diuk. Karéta api éksekutip ogé sok diheulakeun sarta diutamakeun lamun aya pasilangan antar karéta di hiji stasion, hal éta anu ngabalukarkeun waktu lalampahan karéta kelas éksekutip leuwih téréh tibatan kelas nu séjén.

                                     

1. Rupa-rupa kelas éksekutip

  • Éksekutip satwa, kelas kadua pangluhurna
  • Éksekutip campuran jeung kelas séjén bisa éksekutip-bisnis, éksekutip-ékonomi, atawa éksekutip-bisnis-ékonomi.
  • Éksekutip argo, kelas pangluhurna
                                     

2. Fasilitas

  • Panto gésér, aya anu manual jeung aya anu otomatis
  • Méja anu bisa ditilep unggal tempat diuk
  • Tempat diuk anu jumlahna 50
  • Panyarandéan suku
  • Lampu baca
  • Karéta makan, dahareun bisa dipesen
  • Toilét di unggal gerbong
  • Télevisi di unggal gerbong
                                     
  • Karéta api Kedungsepur nyaéta karéta api éksekutip komuter anu ngalayanan rute Stasion Semarang Poncol - Stasion Ngrombo. Karéta ieu maké rangkéan urut
  • Karéta api Sawunggalih nyaéta karéta api kelas éksekutip - prémium atawa Full Bisnis AC dina layanan karéta tambahan anu ngalayanan rute Stasion Kutoarjo
  • layanan karéta api panumpang nu dibagi jadi sababaraha kelas, nyaéta: Karéta api éksekutip Karéta api éksekutip argo, karéta kelas pangluhurna. Karéta api éksekutip
  • Karéta api bisnis nyaéta kelas karéta api kadua pangluhurna saenggeus kelas éksekutip Karéta ieu rencanana rék dihapus. Panto gésér manual Karéta makan
  • Karéta api Turangga Aksara Sunda Baku: ᮊᮛ ᮒ ᮃᮕ ᮒ ᮛ ᮌ nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun Stasion Surabaya Gubeng jeung Stasion
  • Karéta api Argo Jati nyaéta karéta api kelas éksekutip argo anu ngalayanan rute Stasion Gambir - Stasion Cirebon. Karéta api Argo Jati dioperasikeun ku Daop
  • Karéta api Dharmawangsa Aksara Sunda Baku: ᮊᮛ ᮒ ᮃᮕ ᮓ ᮙᮝ ᮞ Karéta api Darmawangsa nyaéta karéta api kelas éksekutip - ékonomi AC anu ngalayanan ruteu
  • Stasion Bandung Lokomotip CC206 5 karéta éksekutip K1 3 karéta bisnis K2 1 karéta makan M1 1 karéta bahasi B Karéta api Ciremai dijalankeun 2 kali sapoé
  • Karéta api Anjasmoro Aksara Sunda Baku: ᮊᮛ ᮒ ᮃᮕ ᮃᮔ ᮏᮞ ᮙ ᮛ mangrupa Karéta api Panumpang Kelas Éksekutip jeung Ékonomi AC Plus anu dioperasikeun ku
  • Karéta api Taksaka nyaéta karéta api kelas éksekutip plus anu ngalayanan rute Stasion Gambir - Stasion Yogyakarta. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah
  • Karéta api Bima singgetan ti Biru Malam Aksara Sunda Baku: ᮊᮛ ᮒ ᮃᮕ ᮘ ᮙ nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun Stasion Gambir jeung

Users also searched:

...
...
...