Back

ⓘ Karéta api Prambanan Éksprés



Karéta api Prambanan Éksprés
                                     

ⓘ Karéta api Prambanan Éksprés

Karéta api Prambanan Éksprés atawa Karéta api Praméks nyaéta karéta api komuter anu ngalayanan rute Stasion Solo Balapan - Stasion Yogyakarta - Stasion Kutoarjo. Karéta ieu maké rangkéan KRD eks. KRL BN-Holec, sarua jeung anu dipaké ku Karéta api Baraya Geulis jeung Réncang Geulis di Bandung. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VI Yogyakarta.

                                     

1. Stasion nu dilayanan

Stasion anu dilayanan ku KA Praméks nyaéta:

  • Stasion Lempuyangan
  • Stasion Purwosari
  • Stasion Klatén
  • Stasion Solo Balapan
  • Stasion Wates
  • Stasion Kutoarjo
  • Stasion Maguwo
  • Stasion Yogyakarta
  • Stasion Jenar
  • Stasion Wojo
  • Stasion Brambanan babaraha lalampahan
                                     

2. Jadwal

Dina sapoé, KA Praméks dioperasikeun 10 kali pp rute Yogyakarta-Solo, tuluy 4 kali pp rute Solo-Kutoarjo. Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →