Back

ⓘ Karéta api Sri Tanjung



Karéta api Sri Tanjung
                                     

ⓘ Karéta api Sri Tanjung

Karéta api Sri Tanjung nyaéta karéta api kelas ékonomi jarak jauh anu ngalayanan rute Stasion Ketapang - Stasion Surabaya Gubeng - Stasion Lempuyangan. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi IX Jember. Ngaran karéta api ieu dicokot ti Sri Tanjung, ngaran inohong ti carita rahyat Banyuwangi.

                                     

1. Stasion nu dilayanan

  • Stasion Rogojampi
  • Stasion Pasuruan
  • Stasion Temuguruh
  • Stasion Ngawi
  • Stasion Caruban
  • Stasion Ketapang
  • Stasion Glenmore
  • Stasion Tanggul
  • Stasion Rambipuji
  • Stasion Wonokromo Husus naik/eureun panumpang
  • Stasion Wonokromo Husus eureun/naik panumpang
  • Stasion Kertosono
  • Stasion Madiun
  • Stasion Jember
  • Stasion Kalisetail
  • Stasion Kalisat
  • Stasion Sragén
  • Stasion Magétan
  • Stasion Surabaya Gubeng
  • Stasion Mojokerto
  • Stasion Nganjuk
  • Stasion Sumberwadung
  • Stasion Sidoarjo
  • Stasion Kalibaru
  • Stasion Banyuwangi Kota
  • Stasion Klatén
  • Stasion Lempuyangan
  • Stasion Bangil
  • Stasion Jombang
  • Stasion Purwosari
  • Stasion Walikukun
  • Stasion Probolinggo
                                     

2. Jadwal

Karéta api Sri Tanjung diberangkatkeun ti Banyuwangi isuk-isuk, nepi di Lempuyangan péuting. Diberangkatkeun deui ti Lempuyangan isuk-isuk, nepi di Banyuwangi péuting. Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →