Back

ⓘ Karéta api Mutiara Timur



Karéta api Mutiara Timur
                                     

ⓘ Karéta api Mutiara Timur

Karéta api Mutiara Timur nyaéta karéta api kelas éksekutip-ékonomi AC Prémium anu ngalayanan rute Stasion Surabaya Pasarturi/Stasion Surabaya Gubeng - Stasion Ketapang. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi XI Jember.

                                     

1. Stasion nu dilayanan

  • Stasion Kalisetail
  • Stasion Temuguruh
  • Stasion Kalisat
  • Stasion Banyuwangi Kota
  • Stasion Tanggul
  • Stasion Klakah
  • Stasion Surabaya Pasarturi Sabagian akhir lalapahan KA ieu
  • Stasion Sidoarjo
  • Stasion Jember
  • Stasion Surabaya Gubeng
  • Stasion Rogojampi
  • Stasion Bangil
  • Stasion Ketapang Banyuwangi
  • Stasion Probolinggo
  • Stasion Rambipuji
  • Stasion Kalibaru
                                     

2. Nuluykeun perjalanan ka Bali

Biasana aya sababaraha urang anu nuluykeun perjalanan ka Bali sabada naék KA Mutiara Timur, sabada nepi di Banyuwangi, tuluy naék bus DAMRI jurusan Dénpasar, kitu ogé sabalikna.

                                     

3. Insidén

  • Dina tanggal 11 Juni 2014 karéta api Mutiara Timur nabrak treuk Mitsubishi Fuso nopol L 8981 UX di palintasan Jalan Jemursari, Surabaya. Akibatna, lokomotip jeung gerbong logistik bahasi anjlok. Perjalanan ka Banyuwangi kapaksa dialihkeun ngaliwatan rute séjén, nyaéta liwat Stasion Tarik.
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →