Back

ⓘ Karéta api Jayabaya



Karéta api Jayabaya
                                     

ⓘ Karéta api Jayabaya

Karéta api Jayabaya nyaéta karéta anu kiwari kelas éksekutip jeung ékonomi AC plus non-PSO anu ngalayanan rute Stasion Pasar Senén - Stasion Surabaya Pasarturi - Stasion Malang. Médalna GAPEKA 2019, Karéta ieu diberangkatkeun ti Pasar Senén sore, nepi di Malang isuk. Mangkat ti Malang beurang nepi Pasar Senén peuting-peuting, sabab rangkéan ieu bisa digunakeun ku KA Anjasmoro. Karéta ieu maké livery panganyarna, anu rencanana dipaké ku kabéh karéta. Stamformasi karéta ieu nyaéta 1 Lokomotip CC206, 7 karéta kelas ékonomi, 1 karéta makan, 4 karéta éksekutip jeung 1 karéta pembangkit lamun aya masalah dina MP2/MP3-na. Karéta api Jayabaya eureun di Stasion Pasar Senén, Stasion Jatinegara, Stasion Bekasi, Stasion Karawang, Stasion Cikampék, Stasion Jatibarang, Stasion Cirebon, Stasion Tegal, Stasion Pemalang, Stasion Pekalongan, Stasion Weleri, Stasion Semarang Poncol, Stasion Ngrombo, Stasion Randublatung, Stasion Cepu, Stasion Bojonegoro, Stasion Babat, Stasion Lamongan, Stasion Surabaya Pasarturi, Stasion Surabaya Gubeng, Stasion Sidoarjo, Stasion Bangil, Stasion Lawang, Stasion Malang. Karéta ieu anu mimiti maké shortcut Surabaya Gubeng-Surabaya Pasarturi. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →