Back

ⓘ Karéta api Walahar Éksprés



Karéta api Walahar Éksprés
                                     

ⓘ Karéta api Walahar Éksprés

Karéta api Walahar Éksprés atawa anu osok disebut odong-odong nyaéta karéta api lokal anu ngalayanan rute Tanjung Priok - Purwakarta. Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 1 Jakarta.

                                     

1. Stasion nu dilayanan

Ti tanggal 8 Juni 2019, Stasion Kemayoran moal eureun deui. Sedengkeun ti tanggal 26 Oktober 2019, karéta ieu eureun di Stasion Kramat. Ieu stasion nu dilayanan revisi 26 Oktober 2019:

  • Stasion Kramat
  • Stasion Cibungur
  • Stasion Cikarang
  • Stasion Kedunggedéh
  • Stasion Purwakarta
  • Stasion Dawuan
  • Stasion Lemahabang
  • Stasion Tanjung Priok
  • Stasion Cikampék
  • Stasion Pasar Senén*
  • Stasion Klari
  • Stasion Tambun
  • Stasion Karawang

Katerangan: Tanda ieu "*" ti arah Tanjung Priok teu eureun

                                     

2. Jadwal

Karéta api Walahar Éksprés dijalankeun 3 kali, boh ka Tanjung Priok, boh ka Purwakarta. Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia Basa Indonésia.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →