Back

ⓘ Navigasi




                                               

Sistem Geodesi Dunya

Sistem Géodesi Dunya disingget WGS nyaéta hiji standar anu dipaké dina pemetaan, geodesi, sarta navigasi diwangun ti bingkai koordinat standar Bumi, Datum geodetik, pikeun data jangkungna atah, sarta permukaan ekuipotensial gravitasi dipaké minangka pendefinisian tingkat nominal sagara. Revisi panganyarna nyaéta Sistem Géodesi Dunya 1984 vérsi taun1984 saterusna dipigawé direvisi dina taun2004Citakan:Cite ramat Saméméhna maké skema WGS 72, WGS 66., Sarta WGS 60 sarta WGS 84 nyaéta référénsi sistem koordinat anu dipaké ku Global Positioning System.

                                               

Sistim koordinat géografi

Sistim koordinat géografi digunakeun pikeun nunjukkeun lokasi di Bumi ku dua atawa tilu koordinat tina sistim koordinat bal nu dilarapkeun jeung sumbu puteran Bumi.

                                     

ⓘ Navigasi

  • getih sato mamalia leutik, jeung lauk, gumantung ka éholokasi pikeun navigasi jeung nyiar mangsa. Bukti génétik nunjukkeun yén sababaraha mikrokalong
  • pikeun nangtukeun tur menentukkan arah. Biasana bisa ningali dina peta, navigasi sarta parabot pikeun nangtukeun arah nu kompas. Mata angin mantuan kami
  • Gambar Kompas Pikeun Navigasi
  • efisien jeung batur, kulawarga, atawa batur gawéna. Facebook nawarkeun navigasi anu gampang pikeun para pamakéna. Saban nu boga account boga rohang pikeun
  • pikeun diala daging, dedegan, atawa kelir buluna galeri poto Kabisa navigasi mangrupa salah sahiji kaahéngan japati, padahal manuk ieu mah tara ngayakeun
  • Téori informasi Inggris: information theory nyaéta disiplin élmu dina widang matematika terapan anu patali jeung kuantisasi data ku kituna data atawa

Users also searched:

...
...
...