Back

ⓘ Karéta api lokal Cibatu



Karéta api lokal Cibatu
                                     

ⓘ Karéta api lokal Cibatu

Karéta api lokal Cibatu atawa Karéta api Simandra nyaéta karéta api lokal panglaju nu ngahubungkeun Stasion Cibatu jeung Stasion Purwakarta. Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 2 Bandung. Harga tikét karéta ieu sakali jalan Rp8.000.00, tapi karéta ieu kaasup kana karéta lambat lantaran loba eureun di stasion nu diliwatanana.

                                     

1. Stasion nu dilayanan

  • Stasion Cimahi
  • Stasion Ciganéa
  • Stasion Sasaksaat
  • Stasion Cilamé
  • Stasion Maswati
  • Stasion Bandung
  • Stasion Cikadongdong
  • Stasion Kiaracondong
  • Stasion Réndéh
  • Stasion Nagrég
  • Stasion Leuwigoong
  • Stasion Cibatu
  • Stasion Sukatani
  • Stasion Pléréd
  • Stasion Purwakarta
  • Stasion Karangsari
  • Stasion Cikudapateuh
  • Stasion Padalarang
  • Stasion Lélés
  • Stasion Cimindi
                                     

2. Jadwal

Karéta ieu berangkat ti Cibatu isuk-isuk, nepi ka Purwakarta siang, berangkat deui nepi ka Cibatu peuting. Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →