Back

ⓘ Karéta api Turangga



Karéta api Turangga
                                     

ⓘ Karéta api Turangga

Karéta api Turangga nyaéta karéta api kelas éksekutip satwa anu ngahubungkeun Stasion Surabaya Gubeng jeung Stasion Gambir liwat Stasion Bandung. Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 8 Surabaya. Asalna, KA Turangga mawa rangkéan éksekutip-bisnis, tapi ti taun 1999 rangkéan KA Turangga jadi éksekutip kabéh, karéta bisnis di rute ieu dipindahkeun ka Karéta api Mutiara Selatan. Kiwari, KA ieu geus diperpanjang nepi ka Stasion Gambir dina GAPEKA 2019 ti tanggal 1 Désémber 2019.

                                     

1. Stasion nu dilayanan

  • Stasion Tasikmalaya
  • Stasion Bandung
  • Stasion Gambir
  • Stasion Kroya
  • Stasion Jombang
  • Stasion Yogyakarta
  • Stasion Mojokerto
  • Stasion Cipeundeuy
  • Stasion Madiun
  • Stasion Kutoarjo
  • Stasion Surabaya Gubeng
  • Stasion Solo Balapan
  • Stasion Cimahi
  • Stasion Banjar
                                     

2. Jadwal

Karéta api Turangga diberangkatkeun ti station Surabaya Gubeng soré jam 16.30 WIB jeung diberangkatkeun ti stasion Bandung peuting jam 19.30. Waktu nu dibutuhkeun 13 jam. Tingali jadwal lengkepna di Wikipédia Basa Indonésia

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →