Back

★ Bitotama



Bitotama
                                     

★ Bitotama

Bitotama atawa perang mangrupa hiji kaayaan mumusuhan antara dua nagara nu kadua nagara aya dina hiji kaayaan nu tangtu. Ilaharna bitotama téh kudu dibarengan ku konflik jeung hiji dilengkepan pakarang, boh di kalangan boh kalangan umum. Hiji poé ku agrési ekstrim, nu ngaruksak, jeung nu korban maot, boh jeung kakuatan militer kaatur atawa militer anu teu kaatur. Euweuhna bitotama biasana disebut kaayaan "aman". Pangperangan nujul kana aktivitas masarakat jeung séntiméntal tipe bitotama, atawa bitotama nu paling ilahar. Bitotama total tina palagaan nu teu ngan ditargétkeun ka militér nyaéta ngan sah, tapi éta ogé anu ngabalukarkeun korban tina masarakat sipil atawa masarakat non-subject bitotama nu séjén.

                                     
  • Pakarang nyaéta alat nu bisa dipaké nalika bitotama pikeun nelasan atawa numpurkeun, atawa ngancurkeun. Pakarang bisa dipaké pikeun nyerang musuh atawa
  • derna bitotama disapukkeun heula pikeun ngalaksanakeun ijén atawa henteuna. Mun sapuk pikeun dilaksanakeun ijén, ké bisa teu diperlukeun deui bitotama nu
  • di mimitian antara Hamas jeung Israél di Jalur Gaza sabada dalapan poé bitotama sarta korban maot 150 jalma. 2015 Longsor di Hpakant, Nagri Kachin, kaléreun
  • kulon. Turki mangrupa tempat keur sababaraha peradaban sarta jadi tempat bitotama antar maranéhannana. Citakan: Morepolitics The Politics of Turkey takes
  • soldadu Romawi jeung Pérsia harita. Hal ieu nyababkeun maranéhna rawan dina bitotama perang leutik sarta rawan tembakan misil ti pasukan panah musuh. Kukituna
                                     
  • sarta sanggeus silih bagéakeun manéhna nantang si jago kung fu téa pikeun bitotama Jalma éta ngaranna Leung Bik, sarta Leung Bik kalayan gampang nguntupan

Users also searched:

bitotama, masarakat . bitotama,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →