Back

ⓘ Téknologi informasi




                                               

Kaulinan video

Kaulinan vidéo nyaéta kaulinan anu ngagunakeun interaksi jeung panganteur ngaliwatan gambar nu dihasilkeun ku panganteur vidéo. Kaulinan vidéo biasana ngaayakeun sistim panghargaan, misal skor, préstasi, jeung sajabina nu diitung dumasar kana tingkat keberhasilan nu kahontal dina kasuksésan ngaréngsékeun pancén nu aya dina kaulinan vidéo Kecap "vidéo" mimiti na nunjuk kana panganteur pintonan raster. Tapi kuseringna dianggo istilah video game ", kiwari kecap kaulinan vidéo tiasa dianggo keur nyebut kaulinan dina panganteur pintonan naon baé. Sistim éléktronika nu dianggo keur ngajalankeun ...

                                               

Migrasi prosés

Migrasi prosés nyaéta kamampuan prosés pamindahan antar grup ti komputer ka komputer nu séjén. Prosés migrasi bisa diimpleméntasikeun di antara liwat OpenMosix. Prosés migrasi alternatif nyaéta définisi nu asalna ti désain IC jeungr rékayasa. Prosés migrasi atawa migrasi Layout nyaéta pikeun ngarobah aliran désain jeung bagan nu aya dina layout IC anyar pikeun prosés node téknologi. Palaksanaan prosés migrasi bisa dilakukeun ku cara manual kalawan fitur redrawing layout atawa otomatis EDA / alat CAD. Alat-alat utama di pasar pikeun mungkinkeun hiji aliran nyaéta: VLM cadence ti sistem désa ...

                                               

Média sosial

Média sosial nyaéta mangrupa média daring, anu ngagampangkeun partisipasi, ngabagi, jeung ngajieun eusi blog, jéjaring sosial, wiki, forum, jeung dunya virtual. Blog, jéjaring sosial jeung wiki mangrupa bentuk tina média sosial anu paling umum jeung mineng digunakeun ku masarakat di dunya. Andreas Kaplan jeung Michael Haenlein ngartikeun média sosial jadi "salahsahiji kélompok aplikasi anu ngagunaan intérnét anu ngabangun di luhur dasar idéologi jeung téknologi wéb 2.0, ogé ngamungkinkeun pangjienan jeung patukeran user -generated content"

                                     

ⓘ Téknologi informasi

  • palarut cai Informasi kasalamatan umum Ringkesan Baya EPA MSDS asam klorida ku Institut Téknologi Georgia Panduan Saku Baya Kimia NIOSH Informasi polusi Invéntaris
  • ampir sagemblengna beureum. Sempet ngalaman renovasi ku arsiték Institut Téknologi Bandung nyieun kasampak masjid beuki pikaresepeun, warna beureum mendominasi
  • Goguryeo - Sui 598 - 614 Dina pangawasaan Dinasti Tang jeung Dinasti Song, téknologi jeung budaya Tiongkok nepi kana jaman kaemasanna. Dinasti Tang tetep ngawasa
  • aplikasi anu ngagunaan intérnét anu ngabangun di luhur dasar idéologi jeung téknologi wéb 2.0, ogé ngamungkinkeun pangjienan jeung patukeran user - generated
  • Ahli biologi Dokter NASA Ames Research Center Bachelor of Science Daptar téknologi Masalah nu teu kaungkab dina biologi Daptar jejer ngeunaan konservasi
  • ngarojong ageman abad ke - 21 anu ngalengkepan sarta ngaronjatkeun mangpaat ti téknologi Talatah - talatah dakwahna ngeunaan dina ngadalikeun diri, haté nurani
  • taun 2011. Pangajén ieu dibérékeun ka kota anu pengelolaan TIK téknologi informasi & komunikasi na geus hadé. Anugerah Parahita Ekapraya APE diserahkeun
  • disebut VoIP, IP Telephony, Internet telephony atawa Digital Phone nyaéta téknologi anu ngamungkinkeun komunikasi sora jarak jauh ngaliwatan média Internet
  • Support OWSS Harris nyaéta pausahaan komunikasi internasional sarta téknologi informasi anu ngaladénan pasar pamaréntah sarta komérsial disakumna dunya.

Users also searched:

...
...
...