Back

ⓘ Mitos



                                               

Nyi Roro Kidul

Nyi Roro Kidul, atawa Kangjeng Ratu Kidul nyaéta hiji tokoh mitos nu dipercaya ngawasa Laut Kidul. Ieu kapercayaan dipimilik ku masarakat pulo Jawa jeung Bali.

                                               

Pohaci

Pohaci nyaéta ngaran séjén ti Déwa dina mitologi Hindu di kabudayaan jeung istiadat kasundaan. Dina konteks spiritual Sunda, Pohaci mangrupa proyéksi ti déwa nu nangtayungan dina kahirupan masarakat Sunda jaman baheula.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →