Back

ⓘ Noah (grup musik)




Noah (grup musik)
                                     

ⓘ Noah (grup musik)

Noah, atawa leuwih dipikanawoh ku ngaran NOAH, nyaéta grup musik Pop/Rock alternatif ti Bandung, Indonesia. Grup musik ieu dijieun dina taun 2000 sarta kasohor ku laguna "Mimpi Yang Sempurna". Grup musik ieu ogé kasohor ku lirik nu basajan tur puitis, musik nu gampang diinget ku ciri khas sora vokal Ariel. Personél grup musik ieu ayeuna nyaéta: Ariel, Uki, Lukman, jeung David. Dina Nopémber 2006, Andika jeung Indra kaluar ti grup musik ieu, tuluy dina taun 2006, David asup ka grup musik ieu. Dina 1 Januari 2015, Reza kaluar ti grup musik ieu. Dina mimiti taun 2015, Rio ngeusi posisi drummer Noah minangka additional player, jeung dina Maret 2015, Boy Tondo kaluar jeung Lanlan ngaganti posisi bassist Noah minangka additional player nu sateuacana ngabantuan Noah dina prosés dijieunna album Seperti Seharusnya.

                                     

1. Diskografi

Minangka Peterpan

  • Sebuah Nama Sebuah Cerita 2008
  • Ost. Alexandria 2005
  • Taman Langit 2003
  • Bintang di Surga 2004
  • Hari Yang Cerah 2007

Minangka Noah

  • NOAH: Taman Langit
  • NOAH: Bintang Di Surga
  • NOAH: Hari Yang Cerah.
  • Second Chance 2014
  • Seperti Seharusnya 2012
                                     

1.1. Diskografi Minangka Noah

  • NOAH: Taman Langit
  • NOAH: Bintang Di Surga
  • NOAH: Hari Yang Cerah.
  • Second Chance 2014
  • Seperti Seharusnya 2012
                                     

1.2. Diskografi Album kompilasi

  • From Us to U kompilasi, 2005, minangka Peterpan
  • Kami Mengenang Rinto Harahap kompilasi, 2015, minangka NOAH
  • Untuk Sahabat Peterpan 2005, minangka Peterpan
  • Dari Hati Untuk Aceh kompilasi, 2005, minangka Peterpan
  • Duet By Request kompilasi, 2006, minangka Peterpan
  • Superstar 2005
  • Superstar 2006 2006, minangka Peterpan
  • Selalu untuk Sahabat 2006, minangka Peterpan
  • In House Mix 2005, minangka Peterpan
  • Kisah 2002 Malam kompilasi, 2002, minangka Peterpan
  • Superstar 2007 kompilasi, 2007, minangka Peterpan
  • Senyawa 2004, minangka Peterpan
  • Superstar 2005 Vol. 2
                                     

1.3. Diskografi Singel

  • Separuh Aku Seperti Seharusnya Noah
  • Kisah Cintaku Sebuah Nama Sebuah Cerita Peterpan
  • Hero Second Chance Noah
  • Menunggumu Second Chance Noah
  • Mungkin Nanti Bintang di Surga Peterpan
  • Bintang Di Surga Bintang di Surga Peterpan
  • Hidup Untukmu Mati Tanpamu Seperti Seharusnya Noah
  • Cobalah Mengerti Hari Yang Cerah Peterpan
  • Jauh Mimpiku Ost. Alexandria Peterpan
  • Tak Bisakah Ost. Alexandria Peterpan
  • Aku dan Bintang Taman Langit Peterpan
  • Sally Sendiri Hari Yang Cerah Peterpan
  • Di Belakangku Ost. Alexandria Peterpan
  • Menunggu Pagi Ost. Alexandria Peterpan
  • Topeng Taman Langit Peterpan
  • Tak Ada Yang Abadi Sebuah Nama Sebuah Cerita Peterpan
  • Ini Cinta Seperti Seharusnya Noah
  • Sahabat Taman Langit Peterpan
  • Hari Yang Cerah Untuk Jiwa Yang Sepi Hari Yang Cerah Peterpan
  • Walau Habis Terang Sebuah Nama Sebuah Cerita Peterpan
  • Dara Ariel
  • Jika Engkau Seperti Seharusnya Noah
  • Ku Katakan Dengan Indah Bintang di Surga Peterpan
  • Dilema Besar Sebuah Nama Sebuah Cerita Peterpan
  • Langit Tak Mendengar Ost. Alexandria Peterpan
  • Seperti Kemarin Second Chance Noah
  • Kita Tertawa Taman Langit Peterpan
  • Menghapus Jejakmu Hari Yang Cerah Peterpan
  • Yang Terdalam Taman Langit Peterpan
  • Sahabat féat. Karinding Attack
  • Semua Tentang Kita Taman Langit Peterpan
  • Mimpi Yang Sempurna Kisah 2002 Malam dan Taman Langit Peterpan
  • Ada Apa Denganmu Bintang di Surga Peterpan
  • Di Atas Normal Bintang di Surga Peterpan
  • Suara Pikiranku Second Chance Noah
  • Tak Lagi Sama Seperti Seharusnya Noah
  • Cobalah Mengerti féat. Momo Geisha
  • Kupu Malam From Us to U dan Sebuah Nama Sebuah Cerita Peterpan
  • Khayalan Tingkat Tinggi Bintang di Surga Peterpan
  • Di Balik Awan Hari Yang Cerah Peterpan


                                     

1.4. Diskografi Singel Kolaborasi

  • Usia 17 féat. Nuri Single Peterpan
  • Menunggumu féat. Chrisye Senyawa dan Ost. Alexandria Peterpan
  • Marilah Kemari Single Peterpan
  • Esok Kan Bahagia Hidup Lebih Indah Noah
  • Mengubah Hidupmu Single Noah
  • Semakin di Depan Single Noah
  • Ayah - Aceh féat. Candil Seurieus Dari Hati Untuk Aceh Peterpan
                                     
  • gumelar 30 Désémber 1975 umur 45 taun atawa leuwih kasohor ku ngaran Loekman atawa Loekman Noah nyaéta gitaris kasohor Indonésia ti grup musik Noah
  • atawa Uki Noah gumelar di Bandung, Jawa Barat, 5 Oktober 1981 umur 39 taun. Bungsu ti 3 sodara ieu nyaéta gitaris ti sahiji grup musik kasohor Noah
  • David Kurnia Albert Dorfel gumelar di Bandung, Jawa Barat, 11 Juli 1981 umur 39 taun nyaéta salah saurang pemaén keyboard personél ti grup musik Noah
  • nu kiwari jadi pamaén keyboard di jero grup musik The Titans. Sateuacana manéhna anggota grup musik kasohor Noah Manéhna ogé kaasup saurang panangtung
  • Adam Noah Levine atawa anu kasohor Adam Levine nyaéta gitaris katut vokalis grup musik pop rock Maroon 5. Adam lahir di Los Angeles, Amerika Serikat tanggal
  • Najwa Shihab, présénter tévé, Makasar, Indonésia. 1981 - Ariel Noah vokalis grup musik Noah Pangkalan Brandan, Sumatra Utara. 1986 Ian Harding, aktor

Users also searched:

...