Back

ⓘ Étnologi




                                               

Daptar basa

Daptar basa diruntuykeun nurutkeun ngaran Sunda. Struktur runtuyan séjénna: Daptar basa dumasar jumlah pamaké Daptar basa dumasar sistim tulisan Daptar kode ISO 639-3た ISO 639たら Daptar kulawarga basa Daptar basa dumasar akun nu ditulis munggaran Daptar étnologi ngawengku 7.300 basa utama dina indéks ngaran basa tempo tumbu luar jeung ngabédakeun kurang leuwih 39.491 ngaran jeung dialék basa alternatif. Di dieu ukur kasadiakeun sabagian leutik. Daptar ieu patali jeung basa husus, sarta ngawengku natural nu dikedalkeun jeung ditandakeun ku manusa. Keur informasi séjénna ngeunaan basa, tem ...

                                     

ⓘ Étnologi

  • dumasar jumlah pamaké Daptar basa dumasar akun nu ditulis munggaran Daptar étnologi ngawengku 7, 300 basa utama dina indéks ngaran basa tempo tumbu luar jeung
  • antrologi nyaéta élmu anu maluruh suku - suku bangsa nu aya di dunya bumi. Étnologi nyaéta élmu anu maluruh asas kabudayaan manusa dina kahirupan masarakat
  • ngawengku ogé élmu alam jeung sosial séjénna, kayaning antropologi jeung étnologi ékonomi, démografi, arsitéktur jeung tata kota, tatamba jeung psikologi
  • ku H. A. Bernstein nu ngalakukeun panalungtikan kabudayaan keur Muséum Étnologi Nasional di Léiden, Walanda. Dina Januari 1935, ieu pulo ku pamaréntah

Users also searched:

...