Back

ⓘ Préféktur Yamanashi




Préféktur Yamanashi
                                     

ⓘ Préféktur Yamanashi

Perfektur Yamanashi Prefecture diwatesan ku Tokyo, Kanagawa, Saitama, Shizuoka, jeung Nagano. Perfektur Yamanashi kakurung ku darat sarta gunung-gunung nu lembahna sempit. Gunung Fuji jadi wates di beulah kidulna.

                                     

1. Wisata

Yamanashi salah sahiji daerah tujuan wisata. Gunung Fuji, wewengkon Lima Situ Fuji, Kota Kofu, pabrik anggur, kuil Erin-ji, jeung Kuil Kuonji mangrupa tempat-tempat nu ilahar didatangan ku wisatawan.

                                     
  • Citakan: Japanese city Kofu 甲府市 Kōfu - shi nyaéta ibukota Propinsi Yamanashi Jepang. Dina taun 2005, jumlah populasi kota nyaéta 193, 795 tur karapetan
  • Préféktur di Jepang nyaéta bagéan - nasional sacara hukum, aya 47 préféktur nyaéta : hiji metropolis 都 to Tokyo hiji circuit 道 dō Hokkaidō dua
  • bagéan ti kota gede atawa kacamatan - ken 県 keur préféktur contona, Yamanashi - ken Préféktur Yamanashi - to 都 keur Tōkyō - to Tōkyō - ku 区 keur kota
  • Catetan: ¹ as of 1 Oktober, 2003 Statistics Bureau Pamarentah Jepang Préféktur di Jepang List of Japanese prefectures ranked by area ISO 3166 - 2 codes
  • express trains. The Kaiji limited express turns at Kōfu, the capital of Yamanashi Prefecture, while the Azusa and Super Azusa continue beyond Shiojiri to
  • 128 juta jiwa. Wewengkon Megapolitan Tokyo, nu ngawengku ibukota Tokyo jeung préféktur sabudeureunna, wewengkon metropolitan panggedena sadunya, leuwih ti 30
  • Jepang. Anu paling parah nyaéta di Préféktur Hokkaido, préféktur di beulah kalér Jepang. Nepi ka pamaréntah daérah préféktur éta netepkeun kaayaan darurat
  • Gunung Mitake 929 m Danau Okutama, di Walungan Tama deukeut Perfektur Yamanashi mangrupa danau panggedéna di Tokyo. Hinode Mizuho Okutama Hinohara Village

Users also searched:

...
...
...