Back

ⓘ Telepon bagerak LG Electronics




                                               

LG G4

LG G4 nyaéta telepon cerdas Android nu dikembangkeun ku LG Electronics. Diwanohkeun tanggal 28 April 2015 tur kaluar munggaran di Koréa Kidul tanggal 29 April 2015, ieu telepon mangrupa gagantina G3 taun 2014. G4 mangrupa update ti G3, nu direvisi rarancang, display, katut kamerana. G4 meunang tinjauan positif; lamun G4 dipuji alatan kualitas tampilan, kaméra, katut performa keseluruhanana, kritik mah ngagolongkeun G4 minangka parabot handal nu henteu ngandung parobahan atawa inovasi substansial nu cukup dibandingkeun jeung pendahuluna nu ngajadikeun ieu parabot ngungkulan jauh ti batan sa ...

                                     

ⓘ Telepon bagerak LG Electronics

  • LG G4 Stylus nyaéta telepon cerdas Android nu dimekarkeun ku LG Electronics Mangrupa phablet kelas handap nu ngilu kana rarancang LG G4, kalayan nambahan
  • LG G3 nyaéta telepon cerdas Android nu dikembangkeun ku LG Electronics Iteu telepon munggaran dirilis di Koréa Kidul tanggal 28 Méi 2014, mangrupa gaganti
  • LG G4 nyaéta telepon cerdas Android nu dikembangkeun ku LG Electronics Diwanohkeun tanggal 28 April 2015 tur kaluar munggaran di Koréa Kidul tanggal 29

Users also searched:

...