Back

ⓘ Ukuran



                                               

Mil pasagi

Mil pasagi atawa mil kuadrat mangrupa satuan aréa ti unit impérial jeung United States customary units nu sarua jeung aréa pasagi nu panjang rusukna hiji mil. Satuan ieu béda jeung pasagi mil, nu ngarujuk ka ukuran mil dina saban gigir nu dikuadratkeun. Misalna, 20 pasagi mil sami sareng 400 mil pasagi.

                                               

Effect size

Ukuran rél karéta
                                               

Ukuran rél karéta

Ukuran rél karéta atawa Rail gauge nyaéta jarak antara sisi jero dua rel sajajar keur trek kareta. Genep puluh genep persén karéta di dunya maké ukuran rel 4 ft 8½ inci, nu disebut ogé ukuran standard atawa ukuran internasional. Ukuran nu leuwih rubak disebut broad gauge, nu leuwih heureut disebut narrow gauge. Iwal ti keur jalur Shinkansen nu maké ukuran standar, sakabéh jaringan Japan Railways Group maké narrow gauge, nu ukuranna 3 ft 6 in 1.067 mm.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →