Back

ⓘ Emarat




                                     

ⓘ Emarat

Emarat nyaéta kode domain top-level internasionalisasi nagara Uni Emirat Arab. Ngaran ASCII domain ieu anu aya sajeroeun Domain Name System Internet nyaéta xn -. Mgbaam7a8h. Ieu Domain geus dipasang dina sistem ngaran Domain ti mimiti 5 Méi 2010. Ngagunakeun ngaran Domain Internasionalisasi dina Aplikasi ngeunaan tatacara sajeroeun narjamahkeun tina representasi Unicode versi naskah.

Undakan ka dua عربي.امارات anu ditarjamaheun jadi Arabi.emarat.

Uni Emirat Arab ogé mibanda kode domain top-level negara nyaéta.ae.