Back

ⓘ AlSaudiah




                                     

ⓘ AlSaudiah

Al-Saudiah nyaéta domain wawakil Arab Saudi minangka Komisi Informasi jeung Téhnologi anu ngagunakeun basa Arab.

Ngaran Arab-na السعودية, diromanisasi jadi AlSaudiah, nyaéta kode domain nagara internasionalisasi top-level anu dipaké ku Arab Saudi, kode domain nagara top-level dimaksud nyaéta sa. ngaran ASCII ieu domain dina sajeroning domain sistem nyaéta xn -. Mgberp4a5d4ar, nyaéta katangtuan anu dipaké dina mintonkeun tarjamahan Unicode versi naskah ku jalan ngalarapkeun internasionalisasi ngaran Domain Aplikasi IDNA éta dipasang dina DNS mimiti tanggal 5 Méi 2010.

                                     

1. British Telecom AL Saudia

BT Al Saudia nyadiakeun sistem anu kaintegrasi, widang anu diasongkeun kayaning jaringan aya ogé ngalanggan tempat nyimpen data awan anu aya di karajaan Arab Saudi. Usaha ieu ngadeg dina taun 1989 mangrupa gawé bareng HRH Pangeran Abdulaziz bin Sattam bin Abdulaziz Al-Saud jeung grup usaha telekomunikasi Inggris nu mangrupa channel mitra anu résmi ti BT Global Services anu aya di Arab Saudi. Ieu Industri anu dikokolakeun di Timur Tengah widang usaha anu disodorkeun kayaning transportasi jeung logistik, énergi, jasa keuangan, média jeung penyiaran, jeung loba deui anu séjéna.

Users also searched:

...
...
...