Back

ⓘ Daptar lagu kabangsaan




Daptar lagu kabangsaan
                                     

ⓘ Daptar lagu kabangsaan

Di handap runtuyan lagu kebangsaan. Ngaran nagara nu geus leunit, atawa teu merdeka tapi masih kénéh ngabobaan himne, ditulis miring. Daerah terikat diruntuykeun lamun éta daerah mibanda lagu kebangsaan nu béda jeung nagara indungna.

                                     

1. Tempo ogé

  • Lagu karajaan
  • Daptar lagu patriotis
  • Lagu kabangsaan
  • Bandéra nasional
  • Lagu kabangsaan nasional USSR jeung Union Republics

Citakan:Nationalanthemsoftheworld

                                     
  • Média  Musik  Poé peré  Olahraga  Televisi  Paguron luhur Simbol Bandéra  Lagu kabangsaan Lambang  Syahadat motto nasional Kategori  Portal
  • séktor patambangan masih nguntungan tembaga, beusi, marmer, jeung gipsum Daptar nagara Républik Turki Siprus Kalér Tingali ogé Siprus di Wikivoyage en
  • List of capitals of subnational entities List of dependent territories Daptar nagara List of the most populous subnational entities List of the largest
  • Districts of Portugal Distritosdeportugal.com. Diakses tanggal 2010 - 08 - 22. Daptar nagara Jogo do pau Tingali ogé Portugal di Wikivoyage en Portal resmi
  • hiji daérah otonom, Gunung Athos Basa Yunani: Agio Oros, Gunung Suci Daptar nagara Demographics of Greece European Union National Languages. Diakses
  • November 2010. Doing Business in Spain PDF Diakses tanggal 2009 - 07 - 20. Daptar nagara Tingali ogé Spanyol di Wikivoyage Basa Spanyol Portal resmi
  • Saudi Arabia Hubungan luar nagri Saudi Arabia Poé peré di Saudi Arabia Daptar kota di Saudi Arabia Saudi Aramco Lippman, Thomas W. Inside the Mirage:
  • pamungutan sora, kirangna kokoperasi ku komisi pamilihan, jeung pangurusan daptar pamilihan jeung lokasi pamungutan. Sanajan lolobaanna Arménia katelah meujeuhna
  • Angus Gaelic given official status 22 April 2005 The Times. London. Retrieved 2 August 2007. Britania Raya Inggris Wales Irlandia Kalér Daptar Nagara
  • Kahiji nujul kana etnis atawa lomba, kiwari dimungkinkeun ngarujuk kana kabangsaan sahiji ti Républik Rahayat Cina jalma Cina anu ngumbara umumna disebut
  • Wétan  CEPEA  Inisiatif Chiang Mai Artikel nu patali Bandéra  Déklarasi ASEAN  Himne  Lagu kabangsaan Lambang  SEA Games  Sérétaris Jéndral

Users also searched:

...
...
...