Back

ⓘ Lima Situ Fuji




Lima Situ Fuji
                                     

ⓘ Lima Situ Fuji

Lima Situ Fuji ayana satengah bunderan beulah kaléreun Gunung Fuji di Perfektur Yamanashi, Jepang, nyaéta:

  • Situ Shoji Fujikawaguchiko, Yamanashi
  • Situ Motosu
  • Situ Yamanaka Yamanakako, Yamanashi
  • Situ Sai Fujikawaguchiko, Yamanashi"
  • Situ Kawaguchi Fujikawaguchiko, Yamanashi

Sakabéh situ/dano mibanda tempat nu éndah pikeun nempo Gunung Fuji, utama dina musim semi jeung gugur, nu némbongkeun sabagéan puncakna nu katutupan ku salju. Di situ-situ ieu mangrupa sisi kota sarta loba tempat nginep kaasup ogé tempat kémping, naék parahu, nguseup jeung rékréasi séjénna.