Back

ⓘ Abad ka-21




                                     

ⓘ Abad ka-21

Abad ka-21 nyaéta abad nu keur lumangsung kiwari dina mangsa sabadana Maséhi dumasar kana kalénder Gregorian. Abad ieu dimimitian ti 1 Januari 2001 tur bakal dipungkas dina tanggal 31 Désémber 2100. Konsép lianna nu béda nyaéta yén abad ka-21 dimimitian ti taun 2000 sarta dipungkas taun 2099.

Daptar taun-taunna dina abad ka-21 Maséhi:

  • 2061 – 2062 – 2063 – 2064 – 2065 – 2066 – 2067 – 2068 – 2069 – 2070
  • 2041 – 2042 – 2043 – 2044 – 2045 – 2046 – 2047 – 2048 – 2049 – 2050
  • 2001 – 2002 – 2003 – 2004 – 2005 – 2006 – 2007 – 2008 – 2009 – 2010
  • 2021 – 2022 – 2023 – 2024 – 2025 – 2026 – 2027 – 2028 – 2029 – 2030
  • 2091 – 2092 – 2093 – 2094 – 2095 – 2096 – 2097 – 2098 – 2099 – 2100
  • 2081 – 2082 – 2083 – 2084 – 2085 – 2086 – 2087 – 2088 – 2089 – 2090
  • 2071 – 2072 – 2073 – 2074 – 2075 – 2076 – 2077 – 2078 – 2079 – 2080
  • 2031 – 2032 – 2033 – 2034 – 2035 – 2036 – 2037 – 2038 – 2039 – 2040
  • 2051 – 2052 – 2053 – 2054 – 2055 – 2056 – 2057 – 2058 – 2059 – 2060
  • 2011 – 2012 – 2013 – 2014 – 2015 – 2016 – 2017 – 2018 – 2019 – 2020
                                     
  • Abad ka - 6 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 501 tepi ka 600 Maséhi, atawa ti dasawarsa 500 - an tepi ka 590 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 9 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 801 tepi ka 900 Maséhi, atawa ti dasawarsa 800 - an tepi ka 890 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 4 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 301 tepi ka 400 Maséhi, atawa ti dasawarsa 300 - an tepi ka 390 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 3 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 201 tepi ka 300 Maséhi, atawa ti dasawarsa 200 - an tepi ka 290 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 2 nyaéta abad nu QwWeslumangsung antara taun 101 tepi ka 200 Maséhi, atawa ti dasawarsa 100 - an tepi ka 190 - asean dina wkalénder Gregorian.eeq t s é
  • Abad ka - 10 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 901 tepi ka 1000 Maséhi, atawa ti dasawarsa 900 - an tepi ka 990 - an dina kalénder Gregorian. Abū al - Rayhān
  • Abad ka - 11 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1001 tepi ka 1100 Maséhi, atawa ti dasawarsa 1000 - an tepi ka 1090 - an dina kalénder Gregorian. Abū al - Rayhān
  • Abad ka - 1 SM nyaéta abad Saméméh Maséhi nu lumangsung antara taun 1 SM tepi ka 100 SM, atawa ti dasawarsa 0 - an SM tepi ka 90 - an SM dina kalénder Gregorian
  • Abad ka - 2 SM nyaéta abad Saméméh Maséhi nu lumangsung antara taun 101 SM tepi ka 200 SM, atawa ti dasawarsa 100 - an SM tepi ka 190 - an SM dina kalénder
  • Abad ka - 6 SM nyaéta abad Saméméh Maséhi nu lumangsung antara taun 501 SM tepi ka 600 SM, atawa ti dasawarsa 500 - an SM tepi ka 590 - an SM dina kalénder

Users also searched:

...
...
...