Back

ⓘ Téhnologi dumasar tipe




                                     

ⓘ Téhnologi dumasar tipe

  • lambardata komputer Ing. computer datasheet paméran komputer élmu komputer tipe komputer: desktop, notebook, desknote, Roll - away digital ComputerGeek forums
  • métodeu pasinyalan: saméméhna dumasar kana spesifikasi DVI 1.0. Single - link HDMI Tipe A atawa dual - link HDMI Tipe B Vidéo pixel rate: 25 MHz tepi
  • mangrupa - rupa tipe spéktral henteu ngaréfléksikeun perbandingan sakabéh astéroid tipe nu kitu sababaraha tipe leuwih gampang kanyahoan ti batan tipe lianna
  • musik ieu dipaènkeun ku cara anu bèda - bèda numutkeun tipe atawa jenisna. di antara sakian loba tipe gitar, jenis gitar klasik nyaéta salah sahiji alat musik
  • Biométrik nyaéta hiji téhnologi padika otomatis anu dilarapkeun pikeun maluruh sareng mariksa kaaslian auténtikasi jalma dumasar kana ciri psikologis sareng

Users also searched:

...
...
...