Back

ⓘ Panyanyi




                                               

Basshunter

"Calling Time" 2013 "Elinor" 2013 "Saturday" 2010 "Jingle Bells" 2006 "Home" 2019 "Hallå där" 2006 "All I Ever Wanted" 2008 "Every Morning" 2009 "I Miss You" 2008 "Please Dont Go" 2008 "Walk on Water" 2009 "Crash & Burn" 2013 "Northern Light" 2012 "Masterpiece" 2018 "Boten Anna" 2006 "Fest i hela huset" 2011 "Dream on the Dancefloor" 2012 "Now Youre Gone" 2007 "Vi sitter i Ventrilo och spelar DotA" 2006 "Angel in the Night" 2008 "Vifta med händerna" 2006 "Angels Aint Listening" 2020 "I Promised Myself" 2009

                                               

Siti Nurhaliza

Dato Sri Siti Nurhaliza binti Tarudin langkung dikenal salaku Siti Nurhaliza SSAP DIMP JSM SAP PMP AAP nyaéta saurang panyanyi, aktris, panulis lagu, produser catetan sareng pangusaha anu asalna tina getih Melayu Malaysia.

                                     

ⓘ Panyanyi

  • Pébruari 2008 dina umur 60 taun katelah ku nami Gito Rollies nyaéta saurang panyanyi jeung aktor ti Indonésia. Gito Rollies Tutup Usia Detik.com, diaksés
  • Indonésia, 1 Januari 1995 umur 26 taun nyaéta saurang aktris jeung panyanyi Indonésia. Profil di 21Cineplex id Profil di ramatloka KapanLagi.com
  • Uut Permatasari gumelar di Sidoarjo, Jawa Wétan, 7 April 1982 umur 38 taun nyaéta saurang panyanyi dangdut Indonésia. Uut Permatasari di Instagram
  • di Bandung, Jawa Kulon, 20 Januari 1975 umur 46 taun nyaéta saurang panyanyi Indonésia di Sunda. Gambaran Cinta 1991 Nafas Cinta 1993 Yang Kunanti
  • Mo gumelar di Jakarta, 1 Juli 1986 umur 34 taun nyaéta salah saurang panyanyi asal Indonésia anu geus ngadunya. Agnés anak ti Jenny Siswono jeung Suprapto
  • musisi Jamaika td. 1981 1950 Natalie Cole, panyanyi katut artis Amérika td. 2015 1962 Axl Rose, panyanyi Amérika Guns N Roses 1993 Arthur Ashe
  • di Bandung, Jawa Kulon, 24 Agustus 1968 umur 52 taun nyaéta saurang panyanyi anu populér bareng jeung grupna Kahitna. Dina karirna, Hedi pernah dipecat
  • Séptémber 1946  tilar dunya 24 Nopémber 1991 dina umur 45 taun nyaéta panyanyi - penulis lagu sareng produser rékaman sareng mingpin vokalis tina band rock
                                               

Inka Christie

Gambaran Cinta 1991 Yang Kedua Kali 1996 Yang Kunanti 1995 Teratai 1999 Tiada Cinta Yang Lain 1997 Nafas Cinta 1993 Puisi Cinta 2000 Nyanyian Suara Hati 1998 Semua untuk Kita 2012

Pesindhen
                                               

Pesindhen

Sindén nyaéta sebutan pikeun awéwé anu nyanyi atawa nembang eukeur ngiringkeun alunan musik gamelan, umumna minangka panyanyi hiji-hijina. Saurang sindén anu saé kedah ngagaduhan pangabisa komunikasi anu cageur sarta pangabisa vokal anu alus.

Users also searched:

...
...
...