Back

ⓘ Préféktur Kyoto




Préféktur Kyoto
                                     

ⓘ Préféktur Kyoto

Préféktur Kyōto bagéan di wewengkon Kinki di pulo Honshū, Jepang. Ibukotana Kyoto.

Di handap ieu kacamatan jeung désa di unggal distrik.

                                     

1. Kota sobat

Prefektur Kyoto Prefecture mibanda kota sobat jeung kota-kota:

  • Leningrad Oblast di Russia
  • Edinburgh di Skotlandia
  • Yogyakarta di Indonesia
  • Propinsi Shaanxi di Peoples Republic of China
  • Nagara Bagéan Oklahoma di Amerika
                                     

2. Tumbu kaluar

  • Ramatloka resmi Préféktur Kyoto Basa Inggris
  • Pusat Internasional Préféktur Kyoto
  • Pituduh Kahirupan Sapopoe di Préféktur Kyoto
  • Kyoto Visitors Guide
  • Asosiasi Wisata Kyoto
                                     
  • Kōzuke, Shinano, Mino jeung Ōmi. Antara Tokyo jeung Kyoto Nakasendō kiwari ngaliwatan sababaraha préféktur nyaéta Saitama, Gunma, Nagano, Gifu jeung Shiga
  • Tōkaidō Main Line between Kyoto and Osaka is known as JR Kyoto Line. Biwako Line and Kosei Line trains continue on the JR Kyoto Line, and continue west
  • stasion di Nakamura - ku, Nagoya, Préféktur Aichi, Jepang. JR Central Tōkaidō Shinkansen Line tujuan Shin - Yokohama, Tokyo, Kyoto jeung Shin - Osaka Jalur Utama
  • Osaka, Wewengkon Kansai di Pulo Utama Honshū. Kota ieu mangrupa ibukota Préféktur Osaka. Disebut kota nomer dua Jepang, Osaka sacara sajarah mangrupa ibukota
  • yén tukang kai ti Takayama nu ngawangun Istana Kaisar di Kyoto sarta sababaraha kuil di Kyoto jeung Nara. Kacamatan jeung budayana, masih aya nepi ka kiwari
  • pusat kota. JR Kyoto Line jeung subway Midōsuji Line ngaliwat ka dieu keur ngahubungkeun ka stasion séjén sabudeureun pusat kota. JR Kyoto Line Jalur Utama
  • Ikeda 池田 勇人 Ikeda Hayato 3 Désémber 1899 13 Agustus 1965 babar di Préféktur Hiroshima, nyaéta asal saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang
  • ayana di Wewengkon Kansai Jepang sarta bagéan ti metropolitan Osaka - Kobe - Kyoto Kobe kaasup salah sahiji tina tujuhbelas kota metropolitan. Asal Kobe dumasar
  • Railway Company nu wates antara kaduana di Kameyama Station di Kameyama, Préféktur Mie. Bagéan ti Kamo Station ka JR Namba Station disebutna Yamatoji Line
  • ibukota kaisar di Kyoto Salah sahiji jalan utama nu dipaké salila périodeu Edo, jeung salah sahiji jalan nu ngahubungkeun Edo jeung Kyoto Dina tanggal 13
  • Stasion Maibara 米原駅, Maibara - eki? nyaéta stasion kareta di Maibara, Préféktur Shiga, Jepang. Stasion ieu tungtung kaler keur West Japan Railway Company

Users also searched:

...
...
...