Back

ⓘ Aktris




                                               

Kate Winslet

Kate Winslet nyaéta aktris anu dibabarkeun di Reading Berkshire England Inggris taun 1975 anu pernah maén minangka Rose DeWitt Bukater dina film TITANIC 1997.Kate Winslet miboga ngaran lengkep nyaéta Kate Elizabeth Winslet ping 5 Oktober.

                                               

Susan Sarandon

Susan Abigail Tomalin anu leuwih dipikawanoh Susan Sarandon, dibabarkeun di New York City, New York, AS, 4 Oktober 1946. Manéhanana nyaéta saurang aktris anu pernah narima panglélér Best Aktris Academy Award ngaliwatan film hasil arahan Tim Robbins, DEAD MAN WALKING 1995.Lian ti éta Susan ogé mangrupa aktivis politik. Béntang pemeran Louise Elizabeth Sawyer dina THELMA AND LOUISE 1991 nyaéta mantan pamajikan ti Chris Sarandon. Lian ti pernah éta ogé pernah bobogohan jeung aktor Louis Malle 1970-an, Sean Penn 1984, Franco Amurri 1980-an, Tim Robbins 1988. Malah hubunganna jeung Tim Robbins ...

                                               

Tamara Bleszynski

Tamara Natalia Christina Mayawati Bleszynski atawa leuwih dipikawanoh ku sebutan Tamara Bleszynski, lahir di Bandung,25 Desember 1974. Tamara Bleszynski anak ti bapa Zbignew Bleszynski urang Polandia jeung ibu Farida Gasik urang Sunda.

                                     

ⓘ Aktris

  • Koréa Kidul, 17 Nopémber 1984 umur 36 taun nyaéta saurang modél jeung aktris Koréa Kidul. Han - byul mangrupa mahasiswi lulusan ti Sakola Luhur Seni Anyang
  • Fisher gumelar di Muscat, Oman, 3 Pébruari 1976 umur 45 taun mangrupa aktris sareng panulis kabébasan Australia. Anjeunna janten kasohor nalika maén
  • Ehle ˈiːliː gumelar 29 Désémber 1969 umur 51 taun nyaéta saurang aktris Amérika. Anjeunna meunang Penghargaan TV BAFTA pikeun Pelakon Pangalusna
  • gumelar di Bogor, Indonesia, 23 April 1994 umur 26 taun nyaeta saurang aktris Indonésia. Anjeunna dipikauran maénkeun peran Meisya di Putri yang Ditukar
  • Libanon. 1965 - Pamaén tinju, Lennox Lewis, West Ham, London, Inggris. 1966 - Aktris Salma Hayek, Coatzacoalcos, Veracruz, Mexico. 1967 - Manten pamaén bola
  • Rocker Amérika, Chrissy Hynde the Pretenders Akron, Ohio, AS. 1973 - Aktris Amérika, Shannon Elizabeth, Ohio, Texas, AS. 1953 - Nobuyuki Abe, Perdana
  • Rampling, OBE Sturmer, Essex, Inggris, 5 Pébruari 1946 nyaéta saurang aktris asal Inggris. Charlotte Rampling Biography 1946 - Unknown parameter
  • wanoja dina sérial Sherlock. Taun 1999 Cumberbatch ngajalin hubungan jeung aktris Olivia Pulet. Ngan hajakal hubunganna éta kuda panungtungan sanggeus 12
  • Tengker gumelar di Jakarta, 17 Pébruari 1988 umur 33 taun mangrupikeun aktris model, presenter, produser film, penyanyi kabébasan Indonesia. Anjeunna

Users also searched:

...
...
...