Back

ⓘ LG G3



LG G3
                                     

ⓘ LG G3

LG G3 nyaéta telepon cerdas Android nu dikembangkeun ku LG Electronics. Iteu telepon munggaran dirilis di Koréa Kidul tanggal 28 Méi 2014, mangrupa gaganti LG G2 taun 2013. Ngawarisan unsur rarancang ti G2, saperti bezel layar ipis katut tombol power sarta volume nu ayana di tukang, G3 ngabédakeun manéh ku ngajadi telepon cerdas munggaran ti pausahaan gedé nu nerapkeun penampil quad HD, sarta misahkeu sistem infra beureum autofokus hibrid keur kamérana. LG ogé ngunggulkeun "kulit métalik" palastik parabotna - nu dirarancang keur méré penampilan kualitas leuwih luhur duna parabot, sarta antar beungeut pamaké "nu leuwih basajan" maké sistem bantuan pribadi pinter kaintegrasina.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →