Back

★ LG G3



LG G3
                                     

★ LG G3

LG G3 hiji smartphone Android dimekarkeun ku LG Electronics. Iteu telepon ieu kahiji dileupaskeun di koréa Kidul dina May 28, 2014, hal ieu ngagantian LG G2 dina 2013. Ngawarisan unsur design ti G2, saperti bezel layar ipis, jeung tombol daya jeung volume nu aya di tukang, nu G3 ngabedakeun injil ngawula ka telepon nu kahiji smartphone from a big pausahaan anu nerapkeun penampil quad HD, jeung misahkeu sistem infra beureum hibrid autofokus pikeun kamérana. LG ogé ngunggulkeun "kulit métalik" plastik parabotna - nu dirancang pikeun méré penampilan leuwih luhur kualitas duna alat, jeung inter-rupa pamaké ieu "leuwih basajan" ngagunakeun sistem bantuan pribadi pinter kaintegrasina.

                                     
  • bisa ngadalikeun saturasi katut kaseukeutna. Software LG dikritik alatan teu pati robah ti batan G3 sarta kurang boga feature creep katut éstétika nu édun
  • LG G4 Stylus nyaéta telepon cerdas Android nu dimekarkeun ku LG Electronics. Mangrupa phablet kelas handap nu ngilu kana rarancang LG G4, kalayan nambahan

Users also searched:

LG G, LG G3, lg g3, rarancang. lg g3,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Flagship 17.3 Full Dell G3 HD IPS i5 8300H Laptop, 512GB 3779.

LG G3 16 GB Pearl White Mobiles for Sale,Join Opensooq Sudan and enjoy a fast and easy way to find everything you want!. YIBOYUAN USB Battery Charger for LG G3 VS985 LS990 F400. Output: DC 4.35V 600mA 50mA,USB Port Output: DC5.2V, 1000mA USB,​Smart LED indicator shows charging status: Pink Purple shows. 京都機械工具(KTC):ブレーキブリーダー 材料、部品 DIY、工具. Dell G3 3779, 2019 Flagship 17.3 Full HD IPS Gaming Laptop, Intel Quad ディスプレイ モニター LG Electronics エルジーデンシ 27型4K液晶ディスプレイ.





メーカー:京都機械工具 KTC ○型式:ABX70 G3○適用サイズ:φ54○適用メーカー OSG ねじ用限界リングゲージメートル M ねじ31359 LG WR 2 M20 X 0.5.

LG G3 Black Mobiles for Sale,Join Opensooq Sudan and enjoy a fast and easy way to find everything you want!.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →