Back

ⓘ IPhone



IPhone
                                     

ⓘ IPhone

iPhone nyaéta salah sahiji mérek dagang ti Apple Inc. iPhone disebut-sebut minangka ponsél pangcanggihna di abad ka-21 di industri télékomunikasi sakuliah dunya. Produk ieu diwanohkeun ka masarakat nalika bulan Juni 2007.

                                     

1. Déskripsi

Apple nu salila ieu dipikawanoh boga peran di pasar kalawan ségmén nu kawates, taun 2007 mangrupa taun nu hadé pikeun Apple Inc. ku sabab wani ngaluarkeun smartphone nu mangsa harita can dipikawanoh ku masarakat. Pikeun konéktivitas, iPhone dilengkepan ku konéktivitas internét nu canggih, ogé dilengkepan ku safari browser, Wi-Fi pikeun meunangkeunn jaringan GPRS atawa EDGE Cellular Internét System nu gancangna bisa 3x lipet ti batan GPRS. Logo Apple nu dipaké biasana warnana Chrome atawa hideung nu disimpen di tukangeun ponsél.

Versi panganyarna produk perusahaan anak Apple bakal ngaleupaskeun iPhone ngaranna iPhone 7 smartphone ieu dikabarkan jadi dikaluarkeun dina ahir 2016, nepi ka spésifikasi tina iPhone anyar geus ngagunakeun téknologi to date dibandingkeun jeung saméméhna iPhone 6

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →