Back

ⓘ Wonosari, Gunungkidul




Wonosari, Gunungkidul
                                     

ⓘ Wonosari, Gunungkidul

Wates wilayah Kacamatan Wonosari nyaéta:

  • Beulah wétan wawatesan jeung kacamatan Karangmojo katut kacamatan Semanu
  • Beulah kulon wawatesan jeung kacamatan Paliyan katut kacamatan Playén.
  • Beulah kidul wawatesan jeung kacamatan Tanjungsari
  • Beulah kalér wawatesan jeung kacamatan Nglipar
                                     

1. Désa jeung Kalurahan

Kacamatan Wonosari ngawengku 14 désa jeung kalurahan di antarana nyaéta:

  • Désa Waréng
  • Desa Siraman
  • Désa Karang Rejek
  • Désa Karang Tengah
  • Kalurahan Wonosari
  • Kalurahan Piyaman
  • Désa Selang
  • Désa Mulo
  • Désa Duwet
  • Désa Wunung
  • Kalurahan Pulutan
  • Désa Gari
  • Kalurahan Baleharjo
  • Kalurahan Kepek
                                     
  • Kabupatén Gunungkidul nyaéta salahiji kabupatén di Propinsi Yogyakarta. Ibu kotana nyaéta Wonosari Kacamatan Gedangsari Kacamatan Girisubo Kacamatan
  • Bejiharjo Kacamatan Karangmojo Wonosari Kabupatén Gunung kidul D.I Yogyakarta. Wayang Beber anu aya di Wonosari Gunungkidul DI Yogyakarta miboga ngaran:

Users also searched:

...