Back

ⓘ Israél



Israél
                                     

ⓘ Israél

Israél, resmina Nagara Israél, nyaéta salah sahji nagara di Timur Tengah anu perenahna di tenggara Laut Méditérania. Israél wawatesan jeung Lébanon di kalér, Yordania di wétan, Paléstina anu diwangun ti sisi kulon sarta jalur gaza di wétan jeung tenggara, Mesir di kulon jeung Semenanjung Arab di kidul.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →