Back

ⓘ Koordinat aya dina Wikidata




                                               

Sasak Akashi Kaikyō

Sasak Akashi Kaikyō nyaéta sasak gantung nu ngahubungkeun dayeuh Kobe di daratan Jepang, Honshu, ka Iwaya di Pulo Awaji. Ieu sasak meuntasan Selat Akashi nu sibuk nu jadi bagéan Jalan Bébas Hambatan Honshu–Shikoku. Ieu sasak réngsé diwangun dina taun 1998 jeung jadi sasak gantung nu miboga bentang tengah pangpanjangna di dunya, nyaéta panjangna 1.991 méter. Ieu sasak mangrupa salah sahiji panghubung utama ti Proyék Sasak Honshū–Shikoku, nu ngawangun tilu rute meuntasan Laut Padalaman.

                                               

Allianz Aréna

Pikeun kagunaan séjén tina Stadion Allianz, tempo Stadion Allianz disambiguasi. Allianz Aréna nyaéta stadion maén bal di München, Bayern, Jérman nu miboga kapasitas tempat diuk 75.000 jelema. Kasohor ku panél plastik ETFE di luarna, ieu stadion jadi stadion pangmimitina di dunya nu luarna bisa gonta-ganti warna. Pernahna di Wérner-Heisenberg-Allee 25 di sudut kalér séktor Schwabing-Freimann München dina Kerangas Fröttmaning, ieu stadion jadi stadion kadua panggedéna di Jérman saanggeus Wéstfalenstadion di Dortmund. FC Bayern München geus maén patandingan imahna di Allianz Aréna ti mimiti u ...

                                               

Alpen

Alpen nyaéta sistim pagunungan pangluhurna jeung pangluasna nu kasaluruhan bagéanna aya di Éropa, misahkeun Éropa Kidul ti Tengah jeung Kulon jeung ngabentang kira-kira 1.200 kilometres ngaliwatan dalapan nagara Alpen: Perancis, Swiss, Monako, Italia, Liechtenstein, Austria, Jérman, jeung Slovénia. Ieu pagunungan kawangun leuwih ti sapuluh juta taun ku sabab lémpéng téktonik Afrika jeung Eurasia tubrukan. Paméndékan nu ékstrim disababkeun ku paristiwa nu nyababkeun batu sédimén laut naék ku dorongan jeung lipetan ka puncak gunung luhur saperti Mont Blanc jeung Matterhorn. Mont Blanc ngaben ...

                                               

Stasion Ancol

Stasion Ancol nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu pererahna di Ancol, Pademangan, Jakarta Utara tepatna dina jalur KRL Commuter Line jalur Tanjung Priuk mimiti ti Stasion Jakarta Kota dugi ka Stasion Tanjung Priuk. Stasion anu pererahna dina kaluhuran +3 m ieu kaasup tina Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu letakna teu jauh ti Seaworld Taman Impian Jaya Ancol. Stasion ieu miboga opat jalur karéta teu ngabogaan sepur belok; nu mana jalur ganda di sisi kalér anu arah Jakarta Kota-Kampung Bandan jeung di jalur ganda sisi kidul anu arah ti Rajawali. Di beulah wetan stasion ieu, te ...

                                               

Stasion Angké

Stasion Angké mangrupa stasion karéta api kelas I anu pererahna di wates antara Kalurahan Jembatan Lima jeung Angké, Tambora, Jakarta Barat. Stasion anu pererahna dina kaluhuran +3 m ieu kaasup tina Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu miboga tilu jalur karéta api sareng jalur 2 jeung 3 sepur lurus. Dina awal taun 2008, émplasémen Stasion Angké ditertibkeun ti ratusan gubuk liar anu aya di lahan dekeut stasion ieu. Saacan Fébruari 2017, stasion ieu digunakeun pikeun awal jeung akhir lalampahan karéta api lokal anu ngalayanan Bantén, sapertos KA Langsam, KA Banten Éksprés, jeung KA Patas M ...

                                               

Antartika Brasil

Antartika Brasil nyaéta ngaran ti wewengkon Antartika kiduleun 60° lintang kidul, sarta ti 28° imbit kulon nepi ka 53° imbit kulon, diajukeun salaku Zone of Interest ku sarjana géopulitis, Therezinha de Castro. samentara inti perkawis panunjukan éta teu pernah diterangkeun bener-bener, sarta formalna teu silih sihung jeung klaim Argéntina sareng Britania Raya nu géografisna patumpuk-tumpuk jeung wewengkon ieu.

                                     

ⓘ Koordinat aya dina Wikidata

  • Koordinat 33 36 N 69 30 E 33.6 N 69.5 E 33.6 69.5 Paktia basa Pastun: پکتيا - Paktyā nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi
  • Wangunan Antartika Australia Divisi Antartika Australia Stasion Rusia Koordinat 75 00 S 102 30 E 75.000 S 102.500 E - 75.000 102.500 Citakan: Antarctica
  • Koordinat 35 00 N 69 42 E 35.0 N 69.7 E 35.0 69.7 Kapisa Basa Pérsia Basa Pastun: کاپيسا nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan.
  • Koordinat 36 45 N 66 00 E 36.75 N 66.00 E 36.75 66.00 Jowzjān atanapi Jōzjān atanapi Jawzjan Basa Pérsia: جوزجان nyaéta salasahiji ti 34 propinsi
  • Koordinat 34 15 N 70 30 E 34.25 N 70.50 E 34.25 70.50 Nangarhar basa Pastun: ننګرهار Nangarhār nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan
  • Salaku hasil ti perang sadulur dina Pébruari nepi ka Oktober 2011, Républik Arab Libya, anu keur éta geus aya dina 34 taun, labuh jeung Libya asup kana
  • Азербайджана Azerbaijani Khanlar Region Re - named Citakan: Goygol Rayon Koordinat 40 35 N 46 18 E 40.583 N 46.300 E 40.583 46.300 Citakan: Azerbaijan - geo - stub
  • Koordinat 32 30 N 68 48 E 32.5 N 68.8 E 32.5 68.8 Paktika basa Pastun: پکتیکا nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu
  • Nagara ti BBC News Cape Verde dina Encyclopædia Britannica Cape Verde ti UCB Libraries GovPubs Citakan: Cape Verde topics Koordinat 15 06 40 N 23 37 00 W
Rayon Aghjabadi
                                               

Rayon Aghjabadi

Aghjabadi nyaéta hiji rayon di Azerbaijan tengah kalawan puseur administratifna di kota Aghjabadi. Citakan:Aghjabadi Rayon Citakan:Azerbaijan-geo-stub

Aomori, Aomori
                                               

Aomori, Aomori

The 5th Winter Asian Games AOMORI 2003 Official website in Japanese Pictures of Aomori, Japan Aomori city, Aomori Bay Bridge Official website in English Sannai-Maruyama Site official website

Atol Palmyra
                                               

Atol Palmyra

Atol Palmyra mangrupa hiji atol di Samudra Pasifik Kalér, diadministrasi salaku hiji térirori nu kagabung, teu kaorganisasi ku pamaréntah Féderal Amérika Sarikat. Populasi samentara nu bisa robah mangrupa Pagawé jeung élmuyan nu digawé ku rupa-rupa departmén dina pamaréntah AS jeung The Nature Conservancy, ogé hiji campuran nu giliran ti Konsorsium Panalungtikan Atol Palmyra.

Propinsi Al-Bahah
                                               

Propinsi Al-Bahah

Al-Bahah nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Al-Bahah aya di beulah kidul nagara ieu deukeutna Mekah. Legana kira-kira 15.000 km². Ibu kotana nyaéta Al-Bahah.

Propinsi Balkh
                                               

Propinsi Balkh

Balkh nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalé nagara. Ibu kotana nyaéta Mazar-e Sharif.

Stasion Bangoduwa
                                               

Stasion Bangoduwa

Stasion Bangoduwa nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Bangodua, Klangenan, Cirebon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +8 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus. Ti saprak pangwangunan jalur ganda Cikampék-Cirebon di taun 2002-2003, stasion ieu miboga opat jalur karéta api kalayan jalur 2 jeung jalur 3 minangka jalur lurus. Stasion ieu ngan ngalayanan pasusulan antar karéta api.

Stasion Banjaran (Tegal)
                                               

Stasion Banjaran (Tegal)

Stasion Banjaran nyaéta stasion karéta api nonaktip kelas III/leutik anu perenahna di Adiwerna, Adiwerna, Tegal. Stasion ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Baheulana, stasion ieu boga 3 jalur karéta api. Ngan ayeuna, sakabéh rél, pasinyalan, jeung wésel dicarabutan.

Barisal
                                               

Barisal

Kota Barisal nyaéta kota palabuan kolot di Kirtankhola, basisireun Teluk Benggala di wewengkon kidul Bangladés. Kota Barisal minangka ibu kota ti Divisi Barisal jeung Distrik Barisal.

Stasion Bogor Palédang
                                               

Stasion Bogor Palédang

Stasion Bogor Palédang atawa Halteu Bogor Palédang nyaéta stasion anu perenahna di Palédang, Bogor Tengah, Bogor, Jawa Kulon. Stasion ieu ngan boga hiji jalur. Stasion ieu jarakna ngan babaraha ratus méter ti Stasion Bogor. Stasion ieu diwangun taun 2013 pikeun layanan Karéta api Pangrango lantaran Stasion Bogor geus pinuh. ku sabab ngan boga hiji jalur, kagiatan langsiran lokomotip KA Pangrango dilakukeun di stasion Bogor.

Stasion Cangkring
                                               

Stasion Cangkring

Stasion Cangkring nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Cangkring, Pléréd, Cirebon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +8 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus. Ti saprak pangwangunan jalur ganda Cikampék-Cirebon di taun 2002-2003, stasion ieu miboga opat jalur karéta api kalayan jalur 2 jeung jalur 3 minangka jalur lurus. Stasion ieu ngan ngalayanan pasusulan antar karéta api.

Users also searched:

...
...
...