Back

ⓘ Aktor




                                               

Aktor

Aktor ὑποκριτής, harti harfiahna nyaéta "jalma anu nafsirkeun"; Disawang tina terminologi, aktor nyaéta jalma anu midangkeun salah sahiji karakter atawa sipat jalma séjén dina produksi dramatis atawa komik; sok dipidangkeun ogé dina film, tipi, téater,radio, iklan atawa ogé video musik. Akting nyandiwara nyaéta hiji tarékah saurang aktor ngalampahkeun sipat atawa parbawa salah saurang anu arék dipintonkeun ku jalan nginget-nginget émosi atawa réaksi jeung laku lampah dina kahirupana. Akting présentasi ngajujut hubungan aktor jeung anu lalajona, boh dina pamakéan bahasana, pamintonan, gerak ...

                                     

ⓘ Aktor

  • Bolivia ka - 80. 1961 Dylan McDermott, aktor Amérika 1961 Uhuru Kenyatta, présidén Kénya 1961 Aaron Kwok, aktor mandarin 1967 Keith Urban, gitaris
  • pamaén bass grup Nazareth, Dunfermline, Skotlandia. 1947 Sam Neill, aktor Selandia Anyar 1949 - Steve Gaines, vokalis jeung pamaén hitar grup Lynryd
  • tukang balap mobil Jérman 1985 Svetlana Kuznetsova, atlét ténes Rusia 1991 Lee Wong Geun, aktor Koréa Kidul 1999 Chandler Riggs, aktor Amérika
  • sutradara Kanada 1958 Madonna, tukang ngawih Amérika 1970 Saif Ali Khan, aktor India 1888 John Pemberton, ahli obat - obatan Amérika, nu nyieun Coca - Cola
  • nu ngadegkeun Kodak td. 1933 1937 Bill Cosby, aktor komédian Amérika 1956 Didi Pétét, aktor komédian Indonésia td. 2015 1962 Julio César Chávez
  • Liotta, aktor Amérika 1963 Greg D Angelo, panabeuh dram Amérika White Lion 1963 Charles Oakley, pamaén baskét Amérika 1963 Brad Pitt, aktor Amérika
  • 1977 Liv Taylor, artis Amérika 1982 Fedi Nuril, aktor musisi Indonésia 1983 Park Jung - soo, aktor tukang ngawih Koréa Kidul 1987 Jenita Janet, tukang
  • 1943 Joe Pesci, aktor Amérika 1979 Zhang Ziyi, artis Mandarin 1981 Tom Hiddlestone, aktor Amérika 1987 Michael B. Jordan, aktor Amérika 2006 Tati
  • ténes Amérika 1975 Casey Affleck, aktor Amérika 1981 Djibril Cissé, pamaén bola Perancis 1986 Jasper Liu, aktor Taiwan 1988 Tyson Fury, tukang boksen
  • Rummenigge, pamaén bola Jérman, Lippstadt, Jerman Barat. 1957 - Michael Madsen, aktor Amérika, Chicago, Illinois, AS. 1960 - Igor Belanov, pamaén bola Ukrania

Users also searched:

...
...
...