Back

ⓘ Saguling, Bandung Kulon




                                     

ⓘ Saguling, Bandung Kulon

Saguling nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. kacamatan ieu diresmikan dina Bulan Oktober 2011 ku Bupati Bandung Barat, Abu Bakar, di Désa Cipangeran. Saguling mimitina bagian ti kacamatan Batujajar nu mibanda 16 désa namun karena aksesku sabab jalan ker nuju kantor camat Batujajar hese, jeung jauh sabab gudu ngaliwatan Waduk Saguling, jadi weh dimekarkeun wilayah Saguling ti kacamatan Batujajar. Camat Saguling, Ishak Basri, ngahareupkeunp kacamatan Saguling ini bisa lebih maju

                                     
  • Ngamprah nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Propinsi Jawa Kulon Indonésia. Citakan: Ngamprah, Bandung Kulon
  • Cililin nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Propinsi Jawa Kulon Indonésia. Citakan: Cililin, Bandung Kulon
  • Cisarua nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Propinsi Jawa Kulon Indonésia. Citakan: Cisarua, Bandung Kulon
  • Cipeundeuy nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Propinsi Jawa Kulon Indonésia. Citakan: Cipeundeuy, Bandung Kulon
  • Batujajar nyaéta hiji Kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Propinsi Jawa Kulon Indonésia.
  • Lémbang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Propinsi Jawa Kulon Indonésia. Kacamatan Lembang ogé kacamatan anu paling wetan jeung kasohor
  • Cipatat nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Propinsi Jawa Kulon Indonésia.
  • Gununghalu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Propinsi Jawa Kulon Indonésia.
  • Sindangkerta nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Propinsi Jawa Kulon Indonésia.
  • Rongga nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon Propinsi Jawa Kulon Indonésia.

Users also searched:

...