Back

ⓘ Halteu Cijambé




Halteu Cijambé
                                     

ⓘ Halteu Cijambé

Halteu Cijambé nyaéta hiji halteu karéta api non-aktip nu aya di Kompa, Parungkuda, Sukabumi. Halteu ieu aya di Daérah Operasi I Jakarta sarta ngan boga 1 jalur karéta. Halteu Cijambé kungsi ngalayanan karéta api Bumi Geulis jurusan Bogor - Sukabumi. Ngan pas rangkéan KRD Bumi Geulis ruksak, mimiti tanggal 18 Désémber 2012 karéta éta geus teu dioperasikeun, otomatis halteu ieu ogé ditutup.

Sanajan kiwari geus aya KA Pangrango anu ngaliwatan jalur ieu, karéta éta teu eureun di halteu ieu, kusabab péron halteu Cijambé anu pondok teuing.

                                     
  • Bogor Halteu Ciomas CS nyaéta halteu karéta api non - aktip anu perenahna di Genténg, Bogor Kidul, Bogor. Halteu ieu ngan boga hiji jalur. Halteu ieu mangrupa
  • Halteu Ranji RI Aksara Sunda Baku: ᮠᮜ ᮒ ᮛᮔ ᮏ nyaéta halteu karéta api non - aktip anu perenahna di Kebonpedes, Kebonpedes, Sukabumi. Halteu ieu kaasup
  • Halteu Pondok Leungsir PON nyaéta halteu karéta api non - aktip anu perenahna di Cisandé, Cicantayan, Sukabumi. Halteu ieu ngan boga hiji Baheulana, halteu
  • Halteu Pasirhayam PH nyaéta halteu karéta api nonaktif kelas III leutik anu perenahna di Sirnagalih, Cilaku, Cianjur. Halteu anu kaluhuranna 448 méter
  • nepi Stasion Sukabumi kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta, sedengkeun ti Halteu Ranji nepi ka Stasion Padalarang kaasup ka Daérah Operasi II Bandung.Jalur
  • is not a valid name for a location map definition. Halteu Rajamandala Kode: RM nyaéta hiji halteu karéta api anu perenahna di Mandalasari, Cipatat, Bandung
  • Stasion Bogor Palédang atawa Halteu Bogor Palédang PLG Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘ ᮌ ᮕᮜ ᮓ nyaéta stasion anu perenahna di Palédang, Bogor Tengah
  • api Manggarai - Padalarang. Di antara stasion ieu jeung Stasion Dépok, aya Halteu Pondok Térong anu kiwari geus teu aktip lantaran okupansi nu minim sarta
  • jurusan Nambo jeung jurusan Angké Kira - kira 50 méter dari stasion ieu, aya halteu Bis Kuning, angkutan wewengkon kampus Universitas Indonésia pikeun transportasi
  • Informasi lain Klasifikasi Badag tipeu C Sejarah Dibuka 1873 Minangka Halteu Dépok 1881 Minangka Stasion Dépok Éléktrifikasi 1925 Pausahaan awal

Users also searched:

...