Back

ⓘ Stasion Durén Kalibata




Stasion Durén Kalibata
                                     

ⓘ Stasion Durén Kalibata

Stasion Durén Kalibata nyaéta hiji stasion karéta api kelas II nu aya di Rawajati, Pancoran, Jakarta Kidul. Stasion ieu aya dina tingkat kaluhuran +26 m luhureun beungeut laut, sarta kaasup kana Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu ngalayanan KRL Commuter Line. Stasion ieu perenahna deukeut jeung Kompléks Perumahan DPR RI, Taman Makam Pahlawan Kalibata, Apartemén, Woodland Park Residence, Kalibata Plaza, sarta Kalibata City.

                                     

1. Layanan karéta api

KRL Commuter Line

  • Dépok branch, jurusan Dépok jeung jurusan Jakarta Kota
  • Red Line
  • Bogor branch, jurusan Bogor jeung jurusan Jakarta Kota
  • Yellow Line
  • Bogor branch, jurusan Bogor jeung jurusan Jatinegara
  • Angké branch, jurusan Angké jeung jurusan Bogor
  • Nambo branch, jurusan Nambo jeung jurusan Angké
  • Dépok branch, jurusan Dépok jeung jurusan Jatinegara
                                     
  • Stasion Cawang CW Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎᮝ nyaéta hiji stasion karéta nu aya di wewengkon Tebet, Jakarta Kidul. Stasion ieu aya dina tingkat
  • Jawa Kulon. Ti Stasion Manggarai nepi Stasion Sukabumi kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta, sedengkeun ti Halteu Ranji nepi ka Stasion Padalarang kaasup
  • Stasion Pasar Minggu Baru Kodeu: PSMB Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮕᮞ ᮙ ᮌ ᮘᮛ nyaéta hiji stasion karéta api kelas II nu aya di wates antara Kacamatan

Users also searched:

...
...
...