Back

ⓘ Stasion Durén Kalibata



Stasion Durén Kalibata
                                     

ⓘ Stasion Durén Kalibata

Stasion Durén Kalibata nyaéta hiji stasion karéta api kelas II nu aya di Rawajati, Pancoran, Jakarta Kidul. Stasion ieu aya dina tingkat kaluhuran +26 m luhureun beungeut laut, sarta kaasup kana Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu ngalayanan KRL Commuter Line. Stasion ieu perenahna deukeut jeung Kompléks Perumahan DPR RI, Taman Makam Pahlawan Kalibata, Apartemén, Woodland Park Residence, Kalibata Plaza, sarta Kalibata City.

                                     

1. Layanan karéta api

KRL Commuter Line

  • Dépok branch, jurusan Dépok jeung jurusan Jakarta Kota
  • Red Line
  • Bogor branch, jurusan Bogor jeung jurusan Jakarta Kota
  • Yellow Line
  • Bogor branch, jurusan Bogor jeung jurusan Jatinegara
  • Angké branch, jurusan Angké jeung jurusan Bogor
  • Nambo branch, jurusan Nambo jeung jurusan Angké
  • Dépok branch, jurusan Dépok jeung jurusan Jatinegara
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →