Back

ⓘ Stasion Cawang




Stasion Cawang
                                     

ⓘ Stasion Cawang

Stasion Cawang nyaéta hiji stasion karéta nu aya di wewengkon Tebet, Jakarta Kidul. Stasion ieu aya dina tingkat kaluhuran +16 m sarta kaasup kana wewengkon Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu ngalayanan KRL Commuter Line.

Sanajan diaranan Stasion Cawang, stasion ieu perenahna henteu di Kalurahan Cawang, tapi di beulah kulonna. Stasion ieu diaranan stasion Cawang lantaran deukeut jeung Jambatan Layang Cawang. Di beulah kidul stasion ieu aya Jalan Tol M.T. Haryono.

                                     

1. Layanan karéta api

KRL Commuter Line

  • Red Line
  • Dépok branch, jurusan Dépok jeung jurusan Jakarta Kota
  • Bogor branch, jurusan Bogor jeung jurusan Jakarta Kota
  • Angké branch, jurusan Angké jeung jurusan Bogor
  • Dépok branch, jurusan Dépok jeung jurusan Jatinegara
  • Yellow Line
  • Nambo branch, jurusan Nambo jeung jurusan Angké
  • Bogor branch, jurusan Bogor jeung jurusan Jatinegara
                                     
  • Stasion Padalarang Kodeu: PDL nyaéta hiji stasion karéta anu perenahna di Jalan Cihaliwung Kertamulya, Padalarang, Bandung Kulon. Stasion nu aya di
  • Stasion Bogor BOO - nalika jaman kolonial Belanda ngaranna Station Buitenzorg - Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘ ᮌ Stasion Bogor nyaéta stasion karéta api
  • Sukabumi. Stasion anu luhurna 584 méter ieu mangrupa stasion pangkidulna di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu jeung Stasion Cisaat, mangrupa stasion pangluhurna
  • Stasion Tagogapu Kodeu: TAU nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Tagogapu, Padalarang, Bandung Kulon. Stasion nu aya di tingkat kaluhuran 595 m ieu
  • Stasion Cicurug Kode: CCR Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮎ ᮛ ᮌ nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Cicurug, Sukabumi. Stasion ieu mangrupa stasion
  • Stasion Citayam kodeu: CTA Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮒᮚᮙ nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Bojong Pondok Térong, Cipayung, Dépok. Stasion
  • Stasion Lampegan LP Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮜᮙ ᮕ ᮌᮔ nyaéta hiji stasion karéta api anu perenahna di Cibokor, Cibeber, Cianjur. Stasion anu luhurna
  • Stasion Manggarai MRI Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮙ ᮌᮛᮄ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Manggarai, Tebet, Jakarta Kidul
  • Stasion Cireungas Lokasi di Kabupatén Sukabumi Stasion Cireungas CRG Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮛ ᮍᮞ nyaéta stasion karéta api anu perenahna di
  • media Stasion Tebet TEB Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮒ ᮘ ᮒ nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Tebet, Jakarta Kidul DKI Jakarta, Indonésia. Stasion ieu
  • Stasion Cilebut Lokasi di Kabupatén Bogor Stasion Cilebut CLT Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮜ ᮘ ᮒ nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna

Users also searched:

...
...
...